TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

LCD 19 SAMSUNG 931BW

Wszystko co wiąże się ze sprzętem komputerowym.

LCD 19 SAMSUNG 931BW

Postprzez kurzy44 » 27 Sty 2008, 23:56

PostUA:

Witam.

Mam problem z moim monitorkiem. Posiadam go od sierpnia 2007r. Wczoraj kiedy wylaczalem komputer wszystko bylo dobrze. Dzisiaj niestety kiedy go wlaczylem zastalem migajacy obraz. Widoczne sa takie jasne pasy raz wiecej raz mniej. Co robic?
kurzy44
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 27 Sty 2008, 23:50

Postprzez VampirLord » 28 Sty 2008, 01:04

PostUA:

Oddać do Serwisu albo wyłącz monitor niech ostygnie wogóle go nei używaj może pomorze jak nie to Serwis ;D

Jam mam identyczny i jestem bardzo zadowolony !!
VampirLord
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 17 Cze 2007, 18:02
Pochwały: 5

Postprzez kurzy44 » 28 Sty 2008, 01:32

PostUA:

Już rozwiązałem problem jednak nie wiem dlaczego tak się działo. Problem polegał na tym że, modem do komputera miałem podłączony przez USB jednak kiedy odłączyłem ten kabel pasy zanikały i było tak jak dotychczas. Modem mam teraz podłączony przez kabel telefoniczny (nie wiem jak sie nazywa dokładnie ten kabel nie bić:)) i monitor działał tak jak zawsze. Ogólnie z monitora jestem bardzo zadowolony:)
kurzy44
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 27 Sty 2008, 23:50

Powróć do Sprzęt komputerowy

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]