TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

lcd TV samsung , będą plusy

Wszystko co wiąże się ze sprzętem komputerowym.

lcd TV samsung , będą plusy

Postprzez kolopel » 01 Maj 2008, 14:01

PostUA:

Witam posiadam tv lcd Le 19R7 , problem polega na tym , że kablówka , którą miałem podłączoną do standardowego tv miała świetny odbiór , zakupiłem to lcd z myślą , żeby poprawic jeszcze bardziej jakość , tv jest w hd , a odbiór makabryczny , niektóre kanały śnieżą , kolory komiczne , twarze aktórów czerwone jak u żuli spod sklepu :D , ustawiałem zgodnie ze swoimi preferencjami oraz instrukcją i nadal jestem niezadowolony , np. gdy ogląda się z trochę niższego punktu ekran drastycznie ciemnieje , podłaczyłem pod tv kompa i ten probem nie występuje...wszystko ładnie śmiga na najwyższej rozdzielczości , pdobnie rzecz ma się z xbox 360 , który lepiej odbiera mi na 7 letnim 14 calowym philipsie , wiem że to troche nie na temat forum , ale może ktoś będzie wiedział co tam trzeba pokręcic w pocjach , z góry sorry jeśli temat jest niewłaściwy , pozdrawiam , proszę o pomoc i zgóry dziękuje , acha będą+
kolopel
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 08 Wrz 2006, 00:57

Postprzez kamuflasz » 01 Maj 2008, 16:57

PostUA:

No niestety, jeżeli kablówka nadaje sygnał analogowy to będziesz miał problemy z uzyskaniem świetnej jakości. Jeżeli chcesz mieć dobry obraz w TV trza zainwestować jeszcze w dekoder jakiejś telewizji cyfrowej który konwertuje obraz do rozdzielczości HD. (Wszelkie urządzenia zewnętrzne obsługujące HD podłączaj do złącza HDMI)
Jesteś Polakiem?? Szanuj swój język ojczysty !!!
Błędy się zdarzają każdemu ale nie 4 w jednym krótkim zdaniu :D

w razie wątpliwości skorzystaj z https://sjp.pwn.pl/
Awatar użytkownika
kamuflasz
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 04 Mar 2005, 13:06
Miejscowość: Zielona Góra
Pochwały: 1

Powróć do Sprzęt komputerowy

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]