TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
Chciałabym móc korzystać z internetu za pomocą przeglądarki w telefonie.
Proszę o pomoc,jak ją zainstalować i czy w ogóle jest to możliwe w tym telefonie.
Z góry dziękuję.
Lepiej ponieść porażkę,będąc oryginalnym,niż osiągnąć sukces dzięki imitacji.
Z tego co wiem twój telefonik obsługuje aplikacje java. Ściągnij operę w wersji java powinna działać. Potem zostaje ci konfiguracja. Gdy zainstalujesz przeglądarkę i będzie działać do napisz w jakiej sieci masz telefon. Wtedy przejdziemy do konfiguracji GPRS-u
Link do opery (wybierz polski język i ściągnij plik *jar): KLIK
Czesc mam pytanie wczoraj sledzilem wasza rozmowe o operze do LG-ka zrobilem to samo ale to strasznie kosztuje jest jakas opcja zeby bylo mniej ???? pozdro
Szczerze mówiąc to nie wiem jak Orange to liczy.Dostałam od nich 10 zł do wykorzystania w internecie,kiedyś jak sama z siebie wchodziłam to 10 zł znikało jak nic w kilka minut a teraz...wchodzę,i bardzo powoli mi ubywa z tych 10 zł od nich,jak oni to rozliczają? Za pobrane Kb czy za minuty?
Lepiej ponieść porażkę,będąc oryginalnym,niż osiągnąć sukces dzięki imitacji.