TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

LG Shine

Tematy związane z telefonią komórkową.

LG Shine

Postprzez murarz777 » 26 Lut 2008, 16:19

PostUA:

zmieniam telefon i sadze ze z wygladu ten jest the best tylko musze poznac opinie innych na temat tego telefonu
jak chodza mp3 na telefonie (jak głosńo i wyraznie)
zdjęcie jak robi :D
no i najwarzniejsze uwagi na temat telefonu za aktywnośc plusy daje :) poozdro :twisted:
Człowiek, który porusza się w tłumie, nie dojdzie dalej niż inni. Ten, który chodzi samotnie, może znaleźć się tam gdzie jeszcze nikogo nie było.
Awatar użytkownika
murarz777
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 09 Lip 2007, 01:51
Miejscowość: nie wiem
Pochwały: 3

Postprzez kamuflasz » 26 Lut 2008, 16:39

PostUA:

Murarz ale ty chcesz ten telefon dla siebie?? Ja szczerz odradzam ten model, gdyż on jedynie fajnie wygląda. Słuchawki, które są w komplecie nie umywają się do tych które daje Nokia naprzykład do 5300. Bateria w tym telefonie też jest słabiutka w porównaniu z wykorzystaniem energii, jest to jedynie 800MAh. Do tego można mieć pretensje do tego scrolla, którego trzeba wyczuć i najpierw sprawdzić czy będzie dla ciebie wygodnym. Mi osobiście ciężko się obsługiwało ten telefon, bateria trzymała dwa dni, no i ten dźwięk.
Awatar użytkownika
kamuflasz
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 04 Mar 2005, 13:06
Miejscowość: Zielona Góra
Pochwały: 1

Postprzez kukaszr » 26 Lut 2008, 16:51

PostUA:

mój ziomek ostatnio sobie sprawił taki telefon... telefon kosmos, co do dzwięków coś w podobie do se k750 ;) ale to moja opinia...

tutaj jest tez pare wypowidzi:
http://www.mgsm.pl/katalog/lg/ke970shine/

można juz dorwac od 600zeta

http://www.ceneo.pl/410645
Chciałbym umrzeć we śnie jak mój dziadek... a nie jak jego pasażerowie głośno krzycząc :D
Awatar użytkownika
kukaszr
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 29 Gru 2005, 12:16
Miejscowość: Poznań
Pochwały: 2

Postprzez JEDREK » 26 Lut 2008, 17:06

PostUA:

Jeśli chodzi o jakość dźwięku odradzam LG Shine. Nokia N 73 była by lepszym wyborem (głośniejszy głośnik, lepsza jakość w odtwarzaczu)
Ja tu tylko sprzątam... ;)

i5 3570 @ 4,3 GHz + Noctua NH-U12P, Asus P8Z77-V, Corsair DDR3 2x8GB @ 2060MHz CL10 Ven., MSI GTX 1080 8GB, Samsung SSD 850 EVO 1 TB, Samsung DVD SH-222BB, NZXT Tempest, Corsair AX860i 860W, WIN 10 [x64]
Awatar użytkownika
JEDREK
Moderator
Moderator

Dołączenie: 11 Mar 2006, 19:27
Miejscowość: W ch** daleko z każdej strony xD (51° 24' N, 19° 41' E)
Pochwały: 24
Sprzęt: Komputer PC, Asus ZenFone 5Z

Postprzez kamuflasz » 26 Lut 2008, 17:11

PostUA:

Dokładnie jakość dźwięku nie jest rewelacyjna i raczej do k750 się nie umywa, słuchawki tym Sony Ericssonie są wykonane staranniej przez co dają lepszy efekt, a do tego są wygodniejsze i przynajmniej z moich uszu nie wypadają. Z Shine też jest taki problem, że jak np. zgubisz kabel usb to będziesz miał problem z zakupem nowego, a słuchawek dodatkowych to już praktycznie nie znajdziesz.
Awatar użytkownika
kamuflasz
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Postprzez kukaszr » 26 Lut 2008, 17:17

PostUA:

kamuflasz napisał(a):Dokładnie jakość dźwięku nie jest rewelacyjna i raczej do k750 się nie umywa, słuchawki tym Sony Ericssonie są wykonane staranniej przez co dają lepszy efekt, a do tego są wygodniejsze i przynajmniej z moich uszu nie wypadają. Z Shine też jest taki problem, że jak np. zgubisz kabel usb to będziesz miał problem z zakupem nowego, a słuchawek dodatkowych to już praktycznie nie znajdziesz.

chyba nie masz racji bo:

co do słuchawek możesz kupić adapter:
http://www.allegro.pl/item316247749_ada ... 3_5mm.html

albo oryginalne:
http://www.allegro.pl/item315513682_ory ... 0_990.html

co do usb:
http://www.allegro.pl/item315168573_usb ... _inne.html
Chciałbym umrzeć we śnie jak mój dziadek... a nie jak jego pasażerowie głośno krzycząc :D
Awatar użytkownika
kukaszr
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Postprzez kamuflasz » 26 Lut 2008, 17:27

PostUA:

No dobrze allegro rządzi się innymi prawami, a jeśli chcesz kupić to w sklepie nie czekając tygodnia na dostawę tylko mieć odrazu??
Awatar użytkownika
kamuflasz
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Postprzez murarz777 » 26 Lut 2008, 17:54

PostUA:

telefon dla mnie no napewno dużo smsów będe pisał i muzyka
miałem se k550i ale chce coś bardziej funkcjonalnego
ale widze ze w shine cieńko z muzyką :(
Człowiek, który porusza się w tłumie, nie dojdzie dalej niż inni. Ten, który chodzi samotnie, może znaleźć się tam gdzie jeszcze nikogo nie było.
Awatar użytkownika
murarz777
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Postprzez kamuflasz » 26 Lut 2008, 18:01

PostUA:

a co rozumiesz przez pojęcie "funkcjonalnego"?
Awatar użytkownika
kamuflasz
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Postprzez murarz777 » 26 Lut 2008, 18:35

PostUA:

dobre zdjęcia dobra jakość muzyki dobra bateria 3g (ewentualnie)
bez joysticka
:D bluetooth Edge gprs
symbian <---niekoniecznie
:wink:
Awatar użytkownika
murarz777
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Postprzez kamuflasz » 26 Lut 2008, 18:48

PostUA:

A ile masz na to kasy?

Jeżeli wydałbyś trochę kasy to wszystkie twoje wymagania spełni ten telefon Nokia 5610, jeżeli niestety nie masz aż takiej gotówki możesz sprawdzić sobie jeszcze tą Nokię 5310.

Pierwszy ma aparat 3,2 megapiksela więc zdjęcia będą świetne, oczywiście nie radzi sobie w ciemniejszych pomieszczeniach ale na dworze w dzień jest git. Do tego bardzo ładny dźwięk w słuchawkach naprawdę mi się podobał. Łatwy intuicyjny inerfejs a do tego 3g, bluetooth stereo, obsługa micro sdhc. Ten drugi ustępuję pierwszemu tylko brakiem 3g, słabszym aparatem i ciutkę słabszą baterią.
Awatar użytkownika
kamuflasz
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Postprzez murarz777 » 26 Lut 2008, 19:26

PostUA:

kamuflasz jestes moim mistrzem zajeb**** telefon biore tego szukałem i wygląd no 10 w skali do 10 :D dziekuje dziekuje
Awatar użytkownika
murarz777
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Postprzez kamuflasz » 26 Lut 2008, 19:31

PostUA:

milo mi slyszec murarz:)
Awatar użytkownika
kamuflasz
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Postprzez kukaszr » 26 Lut 2008, 20:03

PostUA:

nie macie na co kasy wydawać :D

ja mam nokie 6080 za 99zł w era... ale

mam problem bo nie działaja mi za bardzo klawisze się blokują, trzeba dusic mocno zeby zaskoczyły... kut@sy w serwisie nie chca mi przyjac reklamacji bo wg nich to nie wada telefonu tylko obudowy <lol2> tyle ze jak mam obudowe ziomka tez kiepsko wszystko działa. Musze isc chyba do trybunału sprawiedliwości.

p.s ;)

kamuflasz napisał(a):No dobrze allegro rządzi się innymi prawami, a jeśli chcesz kupić to w sklepie nie czekając tygodnia na dostawę tylko mieć odrazu??

Nie wiedziałem, że w Zielonej Górze jest aż tak żle z pocztą polską. Do mnie zazwyczaj jak wpłace w poniedziałek kolesiowi na konto sianko w srode mam juz przedmiot u mnie ;)
Awatar użytkownika
kukaszr
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Postprzez kamuflasz » 26 Lut 2008, 21:26

PostUA:

kukaszr napisał(a):ja mam nokie 6080 za 99zł w era... ale

Nie każdy chce mieć telefon tylko do dzwonienia i smsowania, ja tam wole mieć wszystko w jednym:D

kukaszr napisał(a):Nie wiedziałem, że w Zielonej Górze jest aż tak żle z pocztą polską. Do mnie zazwyczaj jak wpłace w poniedziałek kolesiowi na konto sianko w srode mam juz przedmiot u mnie

A chleb i bułki też na allegro kupujesz:D

Mnie denerwują klienci którzy mi przyjdą z zapytaniem,

A - "ma Pan ładowarkę do np. LG ke970"
B - "nie, nie mam niestety na hurtowni nie posiadają ładowarek do tego model"
A - "a na allegro jest"

wwwwrrrrr
Awatar użytkownika
kamuflasz
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie