TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Licencja Norton Interenet security a antivirus

Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.

Licencja Norton Interenet security a antivirus

Postprzez Czarodziejczarek » 15 Paź 2011, 20:27

PostUA: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:7.0.1) Gecko/20100101 Firefox/7.0.1

1.) Mam takie pytanie kupiłem laptopa w połowie września i licencja na internet smart security upływa po 60 dniach zależy mi na przedłużeniu umowy zatem jaką opcję powinienem wybrać z podanych dotyczy to jednego komputera: http://www.komputronik.pl/search/pl/run ... ategory/1/ wybrać opcje: 139PLN czy za 99PLN, która mi przysługuję ???
2.) jeśli mam zainstalowany pakiet smart security to czy mogę kupić licencję tylko na antywirusa podać ją programowi, a program w jakiś magiczny sposób rozpozna, że ta licencja dotyczy tylko antywirusa i po ponownym uruchomieniu, uruchomi tylko procedury i funkcje wyłącznie dla antywirusa. Czy nie można tak zrobić jedyną opcją jest odinstalowanie i zainstalowanie antywirusa ???
3.) Pozdro.
4.) pytam się z powodu tego bo ostatnio odkryłem funkcję recovery i z moim myśleniem i potwierdzeniem przez forumowiczów nie mogę przy ponownym zainstalowaniu nie zainstalować nortona, mam go zawsze jest to wymuszone, security musi się zainstalować a tak nie chcę a jak czytałem na różnych forach czytałem czasem robią się problemy formaty punkty przywracania systemu i inne bzdury a chcę tego uniknąć proszę o fachową odpowiedź...
5.) Pozdro.
Znalazłem kiedyś fajną stronę:
www.google.pl
Awatar użytkownika
Czarodziejczarek
Postujący
Postujący

Dołączenie: 20 Lut 2008, 23:57
Miejscowość: Berlin - Słupsk
Pochwały: 1

Re: Licencja Norton Interenet security a antivirus

Postprzez kominekl » 20 Paź 2011, 22:45

PostUA: Mozilla/5.0 (Windows NT 5.1; rv:7.0.1) Gecko/20100101 Firefox/7.0.1

Hmmm. Szczerze mówiąc to zapewne możemy Ci to powiedzieć. Jednak proponuję skontaktować się z Biurem Obsługi Klienta.
Kiedy komputery staną się twoim jedynym życiem, jedynym totemem odstraszającym klątwę nudy, wtedy prędzej czy później granica między tymi dwoma wymiarami zniknie i postacie z Błękitnej Pustki zaczną pojawiać się w Realu. Czasem są twoimi przyjaciółmi. A czasem nie.
Awatar użytkownika
kominekl
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Dołączenie: 03 Sty 2010, 16:07
Miejscowość: Pasztowa Wola Kolonia
Pochwały: 174

Postprzez Czarodziejczarek » 21 Paź 2011, 07:30

PostUA: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:7.0.1) Gecko/20100101 Firefox/7.0.1

Pisałem do komputronika i mogę kupić licencję za 99PLN :-) pozdrawiam.
Znalazłem kiedyś fajną stronę:
www.google.pl
Awatar użytkownika
Czarodziejczarek
Postujący
Postujący

Dołączenie: 20 Lut 2008, 23:57
Miejscowość: Berlin - Słupsk
Pochwały: 1

Postprzez kominekl » 21 Paź 2011, 13:36

PostUA: Mozilla/5.0 (Windows NT 5.1; rv:7.0.1) Gecko/20100101 Firefox/7.0.1

Ja też bym tą poradził. Jednak 100% pewność da ci support :) .
Kiedy komputery staną się twoim jedynym życiem, jedynym totemem odstraszającym klątwę nudy, wtedy prędzej czy później granica między tymi dwoma wymiarami zniknie i postacie z Błękitnej Pustki zaczną pojawiać się w Realu. Czasem są twoimi przyjaciółmi. A czasem nie.
Awatar użytkownika
kominekl
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Dołączenie: 03 Sty 2010, 16:07
Miejscowość: Pasztowa Wola Kolonia
Pochwały: 174

Powróć do Programy

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot], Majestic-12 [Bot]