1.) Mam takie pytanie kupiłem laptopa w połowie września i licencja na internet smart security upływa po 60 dniach zależy mi na przedłużeniu umowy zatem jaką opcję powinienem wybrać z podanych dotyczy to jednego komputera: http://www.komputronik.pl/search/pl/run ... ategory/1/ wybrać opcje: 139PLN czy za 99PLN, która mi przysługuję ???
2.) jeśli mam zainstalowany pakiet smart security to czy mogę kupić licencję tylko na antywirusa podać ją programowi, a program w jakiś magiczny sposób rozpozna, że ta licencja dotyczy tylko antywirusa i po ponownym uruchomieniu, uruchomi tylko procedury i funkcje wyłącznie dla antywirusa. Czy nie można tak zrobić jedyną opcją jest odinstalowanie i zainstalowanie antywirusa ???
3.) Pozdro.
4.) pytam się z powodu tego bo ostatnio odkryłem funkcję recovery i z moim myśleniem i potwierdzeniem przez forumowiczów nie mogę przy ponownym zainstalowaniu nie zainstalować nortona, mam go zawsze jest to wymuszone, security musi się zainstalować a tak nie chcę a jak czytałem na różnych forach czytałem czasem robią się problemy formaty punkty przywracania systemu i inne bzdury a chcę tego uniknąć proszę o fachową odpowiedź...
5.) Pozdro.