przez Piskorz » 30 Sty 2009, 15:08
UA: Opera/9.63 (Windows NT 5.1; U; pl) Presto/2.1.1
jestem fanem Interu i chciałbym żeby awansowali, ale wydaje mi się to mało prawdopodobne. wieże jednak że w pierwszym meczu na San Siro są wstanie wygrać. Miałem nadzieję że pod wodzą nowego managera Jose Mourinho, klub zacznie grać ładnie i skutecznie. oglądałem kilka meczy ligowych Interu, i delikatnie mówiąc nie jestem zachwycony, bez pomocy sędziów nie wygrali by ich. nie zdziwiłbym się gdyby na koniec sezony Inter zostałby ukarany, odebraniem tytułu mistrzowskiego.
Jeśli chodzi o skład to mają kim straszyć, Ibrahimović, powracający do formy Adriano, Mancini, Quaresma, David Suazo, Luis Figo, Dejan Stanković. Mocna obrona: Samuel, Ivan Cordoba, Chivu, Materazzi, Maicon, Maxwell. Adriano raczej nie wróci do formy z przed kilku sezonów, kiedy to strzelał bramki na zawołanie, ale teraz mają Ibrahimovicia.
Głównym kandydatem do zwycięstwa w Lidze Mistrzów jest według mnie FC Barcelona, chcyba z najlepszą obecnie siłą ofensywną na świecie, Henry, Messi, Eto'o strzelają bramki na zawołanie, młody Bojan Krkić. Na "szczęście" na bramce jest Victor Valdes, więc obrona nie może czuć się zbyt pewnie. Defensywa także jest mocna, ale Chelsea, Inter czy Manchester chyba jednak mają lepszą.
Manchester zaimponował mi zwycięstwem 3-0 nad Chelsea
wydaje mi się że finale zagrają:
FC Barcelona - Chelsea/Manchester United/Inter Mediolan
w zależności czy któryś z tych zespołów wcześniej z Barcą nie odpadnie
zamierzam nawet postawić na Inter w meczu na San Siro
I'll be the greatest fan of your life
Windows Xp Home Edition + Service Pack 3
Procesor: Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU T5450 1.66GHz
Dysk fizyczny: TOSHIBA MK1646GSX (149 GB, IDE)
Stacja Dysków: MATSHITA DVD-RAM UJ870PC
Karta wideo: Mobile Intel(R) 965 Express Chipset Family (128 MB)
Karta sieci bezprzewodowej: Intel(R) Pro/Wireless 3945ABG Network Connection