TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Lineage 2 C4

Dyskusje o Waszych ulubionych grach komputerowych :-)

Lineage 2 C4

Postprzez Matej_986 » 29 Lip 2006, 18:34

PostUA:

Siema mam maly roblem z instalka L2 ;/. Sciagnolem go ze stronki instalek z Zipowanego,nie chcial sie rozpakowac bo byl jakis blad archiwum czy cos takiego wiec naprawilem archiwum za pomoca EasyRecovery DataRecovery Trial.Rozpakowalem i pokazaly mi sie 4 pliki dwie z Zipowane daty 1 i 2 jedna data1.hdr i setup.isn . No i wlasnie nie wiem jakim sposobem odpalic ten je**** setup bo Win XP pr pokazuje go jako plik nijaki i nie mam zielonego pojecia co z tym zrobic kombinowalem z InstallShield bo na jakiejs stronce wyczytalem ze pliki .isn sa od niego ale nic nie wymyslilem. Prosze o pomoc !!
Matej_986
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 29 Lip 2006, 18:26

Postprzez banan » 30 Lip 2006, 16:49

PostUA:

sciagnij jeszcze raz bez akceleratorow bo moze zle sie sciaglo
banan
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 18 Kwi 2006, 21:40
Miejscowość: Będzin ;)