TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

link do gta:sa

Nie możesz znaleźć potrzebnej aplikacji, napisz o tym, a na pewno użytkownicy forum postarają się pomóc.

link do gta:sa

Postprzez deamon » 19 Cze 2005, 13:48

PostUA:

podobno jest już na stronach gta : sa mój kolega już ma tom strone ale oczywiście jak przystało na samoluba mi jej nie da. Dlatego prosze jakby ktoś znalazł lnka z tą grą grą niech mi go da muj numer GG 3461319. Albo na moją pocztę ( [email protected]) lub na forum
Jeżeli ci pomoglem to daj mi +
deamon
Postujący
Postujący

Dołączenie: 17 Mar 2005, 16:36

Postprzez daro » 19 Cze 2005, 18:41

PostUA:

iiiiiuuuuuffff
człowieku z choinki sie urwałeś czy jak no cóż moze byles gdzies poza granicami naszego świata
niewiem, nie chce snuc nie potwierdzonych faktów
od dobrych dwóch tygodni
GTA SA mozna pobierac z PolishTracker.org
ojojojojoj cos sie z wami dzieje
daro
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 18 Sty 2005, 22:13

Postprzez lolasz » 19 Cze 2005, 19:32

PostUA:

tylko jest problem
ja tam nigdzie nie widze linku do GTA !! ??
HHPORTAL.pl

Wbijamy... :D
Awatar użytkownika
lolasz
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 12 Maj 2005, 18:46

Postprzez daro » 19 Cze 2005, 22:55

PostUA:

to że niwidzisz to twoja sprwa
napisze Ci instrukcje jak zobaczyć link
po pierwsze
zarejestruj się
po drugie
zaloguj się
po trzecie
kliknij na browse
po czwartejeżeli na wyświetlonym okinky nie masz linku kliknij ponizej na 16...30 itd. aż w końcu go zobaczysz
po piąte
sciągnij go sobie
po szóste
TO JEST TORRENT A WIEC POTRZBUJESZ PROGRAMU DO SCIAGANIA TORENTOW NP. AZUREUS LUB BICOMET ALBO COS INNEGO
po szoste jezeli nie masz konta na POLISHTRACKER.ORG to moja instrukcja nic ci nie pomoze :d
daro
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 18 Sty 2005, 22:13

Postprzez deamon » 20 Cze 2005, 19:41

PostUA:

ej to jak sobie tam zrobić to konto co?
Jeżeli ci pomoglem to daj mi +
deamon
Postujący
Postujący

Dołączenie: 17 Mar 2005, 16:36

re

Postprzez lolasz » 20 Cze 2005, 19:45

PostUA:

Tam jest takie coś jak Regiest ale i tak już nie można sie rejestrowac bo był limit 20000 kont i sie nie zarekesrtujesz. Ustąpił by mi ktos swoje konto ??? 8) 8)
HHPORTAL.pl

Wbijamy... :D
Awatar użytkownika
lolasz
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 12 Maj 2005, 18:46

link do gta sa [ w torrencie ]

Postprzez arqz » 21 Cze 2005, 18:06

PostUA:

witam.
polecam stronkę
torrentreactor
znajdziesz tu wiele użytecznych torrentów - od muzyki po xxx [: i między innymi Twój upragniony torrent do gta san andreas, czy to na pc, czy na psx.
wyszukiwarka jest na samej górze, wpisz i ściągaj, polecam Azureusa do plików torrent. bywa, że czasem stronka nie jest dostępna, ale trochę cierpliwości i będziesz miał.
pozdrawiam
Awatar użytkownika
arqz
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 21 Cze 2005, 16:47
Miejscowość: gda

Postprzez gtasanandreas » 02 Lip 2005, 22:25

PostUA:

a ja ci juz podam gotowe linki:D

musisz miec program BitTorrnet lub inny

Kod: Zaznacz wszystko
LINK1

http://torrentbytes.net/download.php?id=6260&name=GTA.San.Andreas.CloneDVD-MDeth.torrent

LINK 2

http://static.thepiratebay.org/downloadtorrent/3341329.torrent/GTA.San.Andreas.CloneDVD-MDeth.3341329.TPB.torrent

LINK 3

http://www.mininova.org/get/52959/GTA_San_Andreas_-_PC_-_Alcohol_Clone.3341124.TPB.torrent
gtasanandreas

Powróć do Poszukiwani!

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]