Witam z góry dziękuje żę Adamsio się zgodził aby umieścić tutaj mój list
Piszę ten list bo bardzo chce wrócić na forum wiem że trochę zamętu tutaj narobiłem ale za wszystko bardzo żałuje ? Chciałem przeprosić Bozz i Lucas i Niunke i Murarza777 za cały ten zamęt i chciałem przeprosić wszystkich userów za ten cały zamęt przez 1dzień że niebyło spokoju na forum dostałem bana ? ale proszę aby ban został cofnięty ponieważ chce się naprawdę poprawić i nie chce już robić zamętów osiągnąłem dużo ilośc postów jak i pochwał i teraz mam to w tak gupi sposób stracić ? z mojego błędu ? dlatego chce was przeprosić i prosić głównie administratorów żeby ban został cofnięty chce dalej pomagać na forum ludzią i chce też aby inni mi pomagali?
a co konta Danio15 wszystko wyjaśniłem niunce i pokazałem foto z nr IP w tematyce „ostrzeżenia dzieki niunce” a konto StrongMen zrobiłem po to aby się skontaktować z administratorem ale konto zostało szybko zablokowane i teraz nawet postów nie mogę przeglądać bo ciągle mi pisze
Istotna Informacja
Zostałeś wyrzucony z tego forum
Skontaktuj się z webmasterem lub administratorem forum w celu uzyskania dalszych informacji
P.S proszę mi dać szanse dziękuje za wysłuchanie pozdrawiam Dawid255151
WIADOMOSC 2
Stale się kontaktuje z Adamsio i wiem co piszecie i dlatego mam dla was odpowiedzi
co do Darkmana to nie wiem co mu odpowiedzieć ale dzięki Darkman za odp
@manius23 nikt nie jest ideałem zrobiłem kilka błędów i przepraszam cię za to że ci się naraziłem i może cię zdenerwowałem bardzo przepraszam ale zauważ że ostatnio za czołem się poprawiać ? ale wdałem się niepotrzebnie w aferę.
@murarz777 chciałem cię przeprosić za to co napisałem ci na ShotBoxie ja to traktowałem jako żart ale jeśli uraziłem to przepraszam i dziękuje za poparcie abym wrócił
@kamuflasz zauważ że staram się robić jak najmniej błędów i dlatego za czołem używać Worda (nigdy nie byłem dobry z polskiego ?) i dziękuje za poparcie
P.S Mirahz Do ciebie mam szczególną prośbę proszę daj mi jeszcze jedną szanse ?
widzisz niektórzy chcą abym wrócił