TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

List od Dawida

Tutaj możecie pisać o czym się tylko podoba, tematyka dowolna... niekoniecznie związana z oprogramowaniem.

List od Dawida

Postprzez adamsio » 18 Lut 2008, 20:21

PostUA:

Witam z góry dziękuje żę Adamsio się zgodził aby umieścić tutaj mój list
Piszę ten list bo bardzo chce wrócić na forum wiem że trochę zamętu tutaj narobiłem ale za wszystko bardzo żałuje ? Chciałem przeprosić Bozz i Lucas i Niunke i Murarza777 za cały ten zamęt i chciałem przeprosić wszystkich userów za ten cały zamęt przez 1dzień że niebyło spokoju na forum dostałem bana ? ale proszę aby ban został cofnięty ponieważ chce się naprawdę poprawić i nie chce już robić zamętów osiągnąłem dużo ilośc postów jak i pochwał i teraz mam to w tak gupi sposób stracić ? z mojego błędu ? dlatego chce was przeprosić i prosić głównie administratorów żeby ban został cofnięty chce dalej pomagać na forum ludzią i chce też aby inni mi pomagali?
a co konta Danio15 wszystko wyjaśniłem niunce i pokazałem foto z nr IP w tematyce „ostrzeżenia dzieki niunce” a konto StrongMen zrobiłem po to aby się skontaktować z administratorem ale konto zostało szybko zablokowane i teraz nawet postów nie mogę przeglądać bo ciągle mi pisze

Istotna Informacja

Zostałeś wyrzucony z tego forum
Skontaktuj się z webmasterem lub administratorem forum w celu uzyskania dalszych informacji

P.S proszę mi dać szanse dziękuje za wysłuchanie pozdrawiam Dawid255151

WIADOMOSC 2

Stale się kontaktuje z Adamsio i wiem co piszecie i dlatego mam dla was odpowiedzi
co do Darkmana to nie wiem co mu odpowiedzieć ale dzięki Darkman za odp
@manius23 nikt nie jest ideałem zrobiłem kilka błędów i przepraszam cię za to że ci się naraziłem i może cię zdenerwowałem bardzo przepraszam ale zauważ że ostatnio za czołem się poprawiać ? ale wdałem się niepotrzebnie w aferę.
@murarz777 chciałem cię przeprosić za to co napisałem ci na ShotBoxie ja to traktowałem jako żart ale jeśli uraziłem to przepraszam i dziękuje za poparcie abym wrócił
@kamuflasz zauważ że staram się robić jak najmniej błędów i dlatego za czołem używać Worda (nigdy nie byłem dobry z polskiego ?) i dziękuje za poparcie

P.S Mirahz Do ciebie mam szczególną prośbę proszę daj mi jeszcze jedną szanse ?
widzisz niektórzy chcą abym wrócił
Ostatnio edytowany przez adamsio, 18 Lut 2008, 23:07, edytowano w sumie 1 raz
CPU: Intel Core 2 Duo E4500, 2.20GHz, 2Mb Cache + SilentiumPC Spartan HE923
RAM: GoodRAM GR800D264L5/2G
MDT Tech. Empaq 1GB
GPU: Sapphire ATI Radeon HD4670 1GB GDDR3 BULK Core:750@775MHz Mem:800@945MHz/+23,6%
MOBO: Gigabyte GA-945P-S3 (v3)
Awatar użytkownika
adamsio
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 31 Paź 2007, 21:59
Miejscowość: Gdańsk

Postprzez darkman » 18 Lut 2008, 20:31

PostUA:

Niech wyśle do Mirahz'a list z czerwoną pieczęcią Instalki.pl z błaganiami o odbanowanie. :grin: Do mnie ta sama śpiewka była, żebym napisał do moda jakiegoś, albo admina żeby go odbanowali, ale zrezygnowałem. :grin:
darkman
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 28 Maj 2006, 12:17
Miejscowość: Kraków

Postprzez murarz777 » 18 Lut 2008, 21:39

PostUA:

przeprosiny przyjęte każdy popełnia błedy a Dawid chyba dostał nauczke :wink:
Człowiek, który porusza się w tłumie, nie dojdzie dalej niż inni. Ten, który chodzi samotnie, może znaleźć się tam gdzie jeszcze nikogo nie było.
Awatar użytkownika
murarz777
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 09 Lip 2007, 01:51
Miejscowość: nie wiem
Pochwały: 3

Postprzez manius23 » 18 Lut 2008, 21:57

PostUA:

Widze ze Dawid sie doigral :)
Moze sie nauczy ze nie pisze postow jak sie niema pojecia co ma sie napisac.
Bo jego wiekszosc postow byla poprostu zalosna :?
Glupie porady i proszenie sie o plusy
A tak mi napisal na PM jak mu kiedys zwrocilem uwage ze jego post jest bez sensu
Wiesz oskarżyć jest kogoś łatwo że pomagam innym dla postów czy bądź plusów wiesz jak na napisany prze zemnie 251postów mam 34pochwały
a ty napisałeś 530postów i masz 7pochwał to znaczy że po prostu pisałeś na marne i nikomu to nie pomogło co komuś napisałeś a i następnym razem uważaj co piszesz bo oskarżyć jest łatwo... jeśli odpiszesz to nie licz na moją odp bo nie mam czasu...

Bo ja drogi Dawidzie nie pisze postow dla pochwal tylko dla przyjemnosci poprostu jak wiem cos na temat to pisze jak niewiem to sie nieodzywam i jak ci juz odpisalem dla mnie moga nieistniec wogole pochwaly moze wtedy niebylo by takiego zametu na forum przez takich userow jak ty.
Awatar użytkownika
manius23
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 06 Lut 2005, 12:22
Miejscowość: stąd ?

Postprzez murarz777 » 18 Lut 2008, 22:04

PostUA:

mi też Dawid ubliżył no ale warto dać mu 2 szanse moze sie poprawi jak nie to 2 ban to będzie żałosne :?
Człowiek, który porusza się w tłumie, nie dojdzie dalej niż inni. Ten, który chodzi samotnie, może znaleźć się tam gdzie jeszcze nikogo nie było.
Awatar użytkownika
murarz777
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 09 Lip 2007, 01:51
Miejscowość: nie wiem

Postprzez kamuflasz » 18 Lut 2008, 22:05

PostUA:

A ja tam do Dawida procz bledow nic nie mam. On w sumie stanal tylko po niewlasciwej stronie. Jak dla mnie to Dawid moze wrocic:)
Awatar użytkownika
kamuflasz
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 04 Mar 2005, 13:06
Miejscowość: Zielona Góra
Pochwały: 1

Tak

Postprzez frompoland » 18 Lut 2008, 23:01

PostUA:

Ja jestem jak najbardziej za tym, żeby cofnąć chłopakowi bana i żeby dać mu szansę bo pomógł mi już 2 razy i robił to w bardzo fajny sposób i w sumie nie widzę powódów aby nie cofnąć mu bana :D.
frompoland
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 09 Lut 2008, 11:41

Postprzez adamsio » 18 Lut 2008, 23:06

PostUA:

dostałem 2 wiadomość od Dawida

Dodaje ja pod tamta...
CPU: Intel Core 2 Duo E4500, 2.20GHz, 2Mb Cache + SilentiumPC Spartan HE923
RAM: GoodRAM GR800D264L5/2G
MDT Tech. Empaq 1GB
GPU: Sapphire ATI Radeon HD4670 1GB GDDR3 BULK Core:750@775MHz Mem:800@945MHz/+23,6%
MOBO: Gigabyte GA-945P-S3 (v3)
Awatar użytkownika
adamsio
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 31 Paź 2007, 21:59
Miejscowość: Gdańsk

Postprzez jonny » 19 Lut 2008, 09:13

PostUA:

Niech wraca , zobaczymy .
JPS
Awatar użytkownika
jonny
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 13 Lip 2006, 10:16
Miejscowość: Łódź

Postprzez niunka » 19 Lut 2008, 10:01

PostUA:

Ja jestem za , kazdy popelnia bledy i kazdy powinien dostac szanse , tymbardziej ze naprawde widac ze chlopakowi zalezy.Jednak uwazam ze kara jakas powinna byc i mysle ze warte by bylo przmyslenia wyzerowanie konta + a moze nawet i postow, wtedy bedzie wiadomo czy naprawde mu zalezy.
Awatar użytkownika
niunka
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 08 Maj 2005, 15:21
Miejscowość: Kempten

Postprzez kamuflasz » 19 Lut 2008, 10:45

PostUA:

Niunka a mi się wydaje, że to przesada kto chciałby po iluś tam latach/miesiącach zaczynać od nowa? Z postami czy pochwałami jest tak samo jak z levelami w grach MMO jak masz już wysoki a ktoś ci ukradnie konto raczej nie zaczynasz od nowa grać :)
Awatar użytkownika
kamuflasz
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 04 Mar 2005, 13:06
Miejscowość: Zielona Góra

Postprzez niunka » 19 Lut 2008, 12:59

PostUA:

kamuflasz napisał(a):Niunka a mi się wydaje, że to przesada kto chciałby po iluś tam latach/miesiącach zaczynać od nowa? Z postami czy pochwałami jest tak samo jak z levelami w grach MMO jak masz już wysoki a ktoś ci ukradnie konto raczej nie zaczynasz od nowa grać :)

Moze i masz racje,dltego napisalam zeby mozna bylo rozwazyc taka ewentualnosc,dlatego ze kazdy ma odmienne zdanie.Moze i ten sam kilku dniowy ban w zupelnosci wystarczy.Nie ja o tym decyduje i nikt niczego nie robi pod wplywem impulsu czy niezdrowych emocji.Jaka decyzja zostanie podjeta bedzie z pewnoscia sluszna.
Awatar użytkownika
niunka
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 08 Maj 2005, 15:21
Miejscowość: Kempten

Postprzez nawrok888 » 19 Lut 2008, 15:00

PostUA:

na moje to może wrócić...ale jak niunka powiedziała - kara musi być.....wyzerowanie postów i +/- to uważam tak jak kamuflasz - lekka przesada....ale można mu np. wyznaczyć jakieś zadanie, które przywróci go do łask 8) .....

pzdr
Piszę poprawnie po polsku.

Nie dyskutuj z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem zniszczy doświadczeniem....
Awatar użytkownika
nawrok888
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 22 Sie 2007, 19:15
Miejscowość: Inowrocław

Postprzez pp3088 » 19 Lut 2008, 16:11

PostUA:

Ciachnięcie połowy pochwał, o ile to możliwe ;)
Awatar użytkownika
pp3088
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 11 Sie 2006, 23:59
Miejscowość: Szczecin

Postprzez acoanic_radka » 19 Lut 2008, 20:19

PostUA:

Popieram pp3088
Tak mnie wychowali: Ojczyzne kochać trzeba i szanować , nie deptać flagi i nie pluć na godło.
Awatar użytkownika
acoanic_radka
Postujący
Postujący

Dołączenie: 23 Lip 2005, 18:24

Następna

Powróć do Free Post

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]