TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Ma ktoś tę mp3??- juz nieaktualne ;)

Tutaj możecie pisać o czym się tylko podoba, tematyka dowolna... niekoniecznie związana z oprogramowaniem.

JUZ NIEAKTUALNE

Postprzez kaajka19 » 17 Lis 2005, 01:13

PostUA:

heh dzięki chłopaki, nic nie musiałam włączać ani wyłączac tak jak daxrider napisał, było pod tytułem " W dyskotece"
Przez przypadek znalazłam, bo ciągnęłam wszystko po kolei, ale ważne, że jest.
A z tym Emulem to inna kwestia jest.
Niski transfer mam, nie mogę udostępniać innym plików i prawie mi nie ciągnie.
Coś mi kiedyś kolega tłumaczył o co w tym chodzi, jakieś sieci czy cuś, ale nie zapamiętałam dokładnie.
Także Emule odpada :grin:
Walcz ze spamem!
Awatar użytkownika
kaajka19
Postujący
Postujący

Dołączenie: 23 Paź 2005, 14:43
Miejscowość: Koszalin | ŁDZ city;)

Postprzez daxrider » 17 Lis 2005, 19:14

PostUA:

Hpest napisał(a)::) Rozbawiłeś mnie stwierdzeniem, iż nalezy wyłączyć firewalla..... taaaaaaaaaaa. Wiesz, że jest to główną przyczyna blokowania dojścia do sieci programom p2p. Lol rozbawiłes mnie stwierdzeniem..... jezuuuu.

Nie dostrzegłes Ironi???????? LOL. :) :) :)
Nie zrozumieliśmy się =) :) :) :)

I gadaj z takim. :? Brak słów.
Jak zwykle twoja mózgownica nie potrafi odpowiednio przerobic pewnych informacji. Firewalla nie trzeba wyłączać, aby korzystać z sieci p2p. Wystarczy odpowiednio skonfigurować firewalla. Wyłączenie firewalla w sieci lokalnej równoznaczne jest z zaśmieceniem komputera przez trojany/backdoory. Chyba o tym wiesz l33t h4x0rz3? Raczej l33t spamerze.
Sorry za offtopic, temat zamknięty.
daxrider
Postujący
Postujący

Dołączenie: 17 Sie 2005, 10:58

Postprzez Hpest » 17 Lis 2005, 22:12

PostUA:

Jak zwykle twoja mózgownica nie potrafi odpowiednio przerobic pewnych informacji. Firewalla nie trzeba wyłączać, aby korzystać z sieci p2p. Wystarczy odpowiednio skonfigurować firewalla. Wyłączenie firewalla w sieci lokalnej równoznaczne jest z zaśmieceniem komputera przez trojany/backdoory. Chyba o tym wiesz l33t h4x0rz3? Raczej l33t spamerze.

Informacji kto tu mówi o informacjach, jedyną informacją dla Ciebie w tym temacie jest jak najszybsze i najbardziej odpowiednie udzielenie się w nim i podanie najbardziej odpowiadających mu sugestii. Chcesz rozmawiać o Firewallach, prosze bardzo tylko od tego została utworzona funkcja "nowy temat" jak byś nie zauwazył. Uważasz się za kogoś kto potrafi dopiec drugiemu, jesteś w błedzie. Nie znasz moich możliwości, chesz się przekonać. Firewall może zostać wyłączony tymczasowo na czas krótko trwały, jedynie aby nie tracić czasu na jego odpowiednia konfigurację. Coraz cześciej spotyka się jego nieodpowiednie skonfigurowanie co w skótku przynosi nieprawidłowe działanie niektórych programów oraz całego systemu.
Wyłączenie firewalla w sieci lokalnej równoznaczne jest z zaśmieceniem komputera przez trojany/backdoory.

Jasne, a świstak siedzi i zawija....jak narazie firewall nie jest zalecany przez komponentów sieci internetowych, zawsze istnieje antywirus. Zreszcza nie widziałem aby kaajka19 uwzględniała, że jest uzytkownikiem sieci lokalnej.

P.S Jesteś zwykłym Lamerem. Żegnam.
Awatar użytkownika
Hpest
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 23 Lip 2005, 22:37
Miejscowość: [E]lita..

Postprzez Tlenowy » 18 Lis 2005, 15:25

PostUA:

A co do tego emule jak słabo ciągnie to może nie masz porostu zewnętrznego IP?? Wtedy pobiera pliki tylko od ludzi którzy mają LOW ID (czyli nie mają zewnętrznego IP) Jeżeli masz zewnętrzne IP to pobierasz od wszystkich pliki i wtedy jesteś oznaczona jako HIGH ID(ludzie którzy mają zewnętrzne IP)
Awatar użytkownika
Tlenowy
Postujący
Postujący

Dołączenie: 16 Paź 2005, 13:33
Miejscowość: Z domu

Postprzez kaajka19 » 19 Lis 2005, 00:24

PostUA:

Tlenowy
Dokładnie jest tak jak piszesz, jeden wreszcie zczaił o co mi chodzi ;)
Walcz ze spamem!
Awatar użytkownika
kaajka19
Postujący
Postujący

Dołączenie: 23 Paź 2005, 14:43
Miejscowość: Koszalin | ŁDZ city;)

Poprzednia

Powróć do Free Post

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]