TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

mała prośba

Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.

mała prośba

Postprzez katafar » 06 Sty 2005, 18:36

PostUA:

witam wszystkich mam prośbę skąd mam ściągnąć program do przekonwertowania filmów ściągniętych z netu do formatu dvd żeby moc oglądać je w odtwarzaczu dvd ? probowałem za pomocą nero zrobić vcd lub svcd ale zawsze wyskakuje mi informacja że zamało miejsca na płycie. Mam program do dzielenia filmów i zrobienia vcd i svcd ale lepiej chyba na jednej płycie dvd wszystko trzymać nie więc proszę o pomoc w tym temacie dzięki :)
Awatar użytkownika
katafar
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 04 Sty 2005, 19:48
Miejscowość: łódź

^^

Postprzez IZZI » 08 Sty 2005, 13:43

PostUA:

skonwertuj do MPG scal film z napisami lub lektorem i nagraj na DVD i nie ma problemu ;]
IZZI
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 30 Gru 2004, 17:05

Postprzez kowaliusz » 20 Sty 2005, 10:29

PostUA:

Przejrzyj dokładnie stronke http://cd.uq.pl/index.php a szczególnie dział how-to. Wszystko jest opisane jak zrobić i jakie programy potrzebne.
kowaliusz
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 20 Sty 2005, 10:25

Postprzez dj_shreder » 21 Sty 2005, 00:28

PostUA:

ja popieram dvdrip
miło, szybko i sympatycznie
Awatar użytkownika
dj_shreder
Postujący
Postujący