TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
Witam mam mały problem z nokią 6210 bo nie mam zasięgu w domu a ogółem jest ja nie wiem co mam zrobić aby polepszyć zasięg.bardzo chciał bym o szybką odpowiedz. :cry:
Możliwe, że będzie ci potrzebny taki gadżet jeżeli masz tak od zawsze, jeżeli od niedawna to albo wysiadła antena wewnętrzna albo twój operator zawodzi.
Jesteś Polakiem?? Szanuj swój język ojczysty !!! Błędy się zdarzają każdemu ale nie 4 w jednym krótkim zdaniu
Mogła się uszkodzić antena podczas upadku, sama antena kosztuje 6 zł do tego telefonu a wymiana jest łatwiejsza niż posmarowanie bułki masłem więc po co kombinować z serwisami . Po za tym dzisiaj chyba już nie ma Nokii 6210 z gwarancją jeżeli jest to ta stara o której myślę
Jesteś Polakiem?? Szanuj swój język ojczysty !!! Błędy się zdarzają każdemu ale nie 4 w jednym krótkim zdaniu