Wszystko co wiąże się ze sprzętem komputerowym.
Wyślij odpowiedź

mały=WIELKI problemik

17 Sie 2005, 23:39

Witam!!! ja napisalem w temacie walcze z małą niedogodnością..Od jakiegoś czasu wyskakuje mi komunikat "No modems were found, program will terminate" okienko jest od accesso..To jest jakieś połączenie..mimo tego połączenie z netem mam.Jezeli ktoś wie co sie dzieje to prosze o pomoc..nigdy sie z czyms taakim nie spotkalem.aacha i jest cos jeszcze:nie moge wpisac strony startowej zawsze jest "about:blank".Stało sie w tym samym czasie..

18 Sie 2005, 12:17

zmien przeglądarke z ie na firefoxa i zainstaluj antywira i po sprawie

18 Sie 2005, 13:02

Dzieki..Pracuje nad tym tzn firefox'em. anty wirus jest panda platinum 2004. Jest tez Ad-Aware SE Personal 1.06 oraz SpyBot - Search&Destroy. i wszystko zawiodło..no ten ostatni troszke mniej..
A moze jakies propozycje co do antywira itp ??Myśle o mks 2005

18 Sie 2005, 14:42

Propozycje antywirusa? Avast! Zdecydowanie. Zamiast SpyBot - Search&Destroy, radzę zainstalować Spy Emergency 2005, link: http://www.tdt.org.pl/szczegoly.php?id=31551 (plik torrenta, ściąganie przez BitComet - tak na marginesie :wink: ). Sprawdzenie systemu tymi programami pozwoliło mi pozbyć się robaków, wirusów, spyware z systemu... Może rada okaże się pomocna :wink: . Pozdrawiam!

18 Sie 2005, 14:53

nie wiem po co jakies antyspywry avast ma to wszystko wbudowane

18 Sie 2005, 16:18

Mac napisał(a):nie wiem po co jakies antyspywry avast ma to wszystko wbudowane

W razie konieczności. Nie należy ograniczać się do jednego programu, który może zawieść. Warto mieć kilka dostępnych opcji. Co prawda, używanie różnego rodzaju antyspyware, programów do usuwania reklam z systemu, robaków, itp. obciąża system, więc warto skorzystać z jednego, może dwóch, przede wszystkim skutecznych narzędzi, aby system utrzymał swoją sprawność. Z resztą zgadzam się z tym, że Avast posiada wiele opcji, które posiadają inne osobne programy...

18 Sie 2005, 23:04

Dziekuje!!!!Udało sie prawie:) Mks vir jest swietny!dlaczego wczesniej go nie załadowałem..Wg pandy bylo ok a on wy..ył 44 wirusy trojany itp..
ale do rzeczy cos jest jeszcze nie tak i prosze o porade:
mianowicie cały czas IE po odpaleniu odpaleniu komputera przełącza sie na połączenie proxy..Tylko ze adresu proxy nie ma wpisanego a zaawansowanych jest "[b]http://127.0.0.1"port 80
niby nic taakiego ale strasznie powoli net chodzi..co z tym zrobic?czy to ok??

19 Sie 2005, 13:02

nie to nie jest ok wywal z tych tabelek wszystko i wylacz użyj proxy ja nie używam IE to nie wiem co i jak. Zainstaluj firefoxa.
Wyślij odpowiedź