Posty, które nie nadają się do publikacji w innych działach.
Zablokowany temat

Mam duzo programów

12 Kwi 2006, 20:46

Zapraszam na *** tu znajdziecie duzo programów!

12 Kwi 2006, 21:19

heh na fora.pl to ciężko nie jest założyć forum :wink: Wyłącz opcje że aby dostać się do działu muszisz się zalogować. Zwiększy to popularność na forum, łatwiejszy dostęp...

12 Kwi 2006, 21:57

Radzę wyłączyć opcję wiarygodności rejestracjii przez Mail'a bo może to niektórych zniechęcić, tym bardziej, że To twoje FORUM sie dopiero rozrasta :)

13 Kwi 2006, 12:09

Ok juz zmienilem. Dzieki za odpowiedz!

13 Kwi 2006, 12:38

czajek napisał(a):heh na fora.pl to ciężko nie jest założyć forum :wink: Wyłącz opcje że aby dostać się do działu muszisz się zalogować. Zwiększy to popularność na forum, łatwiejszy dostęp...

Ale wtedy nie będą się ludzie rejestrować, a tak z ciekawości każdy się zarejestruje i looknie :)

13 Kwi 2006, 15:55

Witajcie. Ale aby wejsc na jakies forum trzeba sie zalogowac (czyli być zarejestrowanym) tam tylko chodzi o potwierdzenie rejestracji!!

13 Kwi 2006, 17:36

Hpest napisał(a):Ale wtedy nie będą się ludzie rejestrować, a tak z ciekawości każdy się zarejestruje i looknie :)

A ja mam gdzies takie forum (na ktorym praktycznie nic nie ma co widac po ilosci tematow) zeby wejsc musze zalogowac.
Az taka ciekawa nie jestem.
zeby sie rejestrowac to musi cos do tego zachecac.

13 Kwi 2006, 17:44

A powiedz co do tego by cie zachecilo??

13 Kwi 2006, 17:48

niunka napisał(a):
Hpest napisał(a):Ale wtedy nie będą się ludzie rejestrować, a tak z ciekawości każdy się zarejestruje i looknie :)

A ja mam gdzies takie forum (na ktorym praktycznie nic nie ma co widac po ilosci tematow) zeby wejsc musze zalogowac.
Az taka ciekawa nie jestem.
zeby sie rejestrowac to musi cos do tego zachecac.

Twoja sprawa :) Zachęta jest zbędna, wystarczy zwykła ludzka ciekawość :)

13 Kwi 2006, 17:51

A wiecie gdzie mozna sie oglosic??Prosze o odpowieć!

13 Kwi 2006, 18:30

szczuk1 napisał(a):A powiedz co do tego by cie zachecilo??

A cos takiego np
Image

widac ze na forum cos jest,ze cos sie dzieje.

Hpest napisał(a):Twoja sprawa :) Zachęta jest zbędna, wystarczy zwykła ludzka ciekawość :)

Pisalam juz ze nie jestem az tak ciekawa.
co ma mnie tam ciekawic filmy,gdzie jest 38 tematow
Szkoda mi czasu na taka ciekawosc,moge wejsc zobaczyc co jest,ale jak sie mam rejestrowac logowac,to ja dziekuje

np tu,musialam sie zalogowac zeby wejsc,ale widze ze jest po co

Image

Hpest ciekawosc to pierwszy stopien do...

13 Kwi 2006, 18:39

Forum dpiero sie rozwija! Ale za to sa prawie same nowosci a nie jakies stare rupiecie(forum instalki jest cool) chodzi mi o inne gdzie jest duzo a stare pasci!

13 Kwi 2006, 19:47

Image

jaka jest strona do tego programu ;]

13 Kwi 2006, 19:48

Image

podasz mi link do tego forum? ;][/quote]

13 Kwi 2006, 20:55

szczuk1 napisał(a):*** Zapraszam

a ty wszedzie muszisz spamowac;/
Zablokowany temat