TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Mam mały problem

Szukasz sterownika? Masz problem? Wszystko związane ze sterownikami itp.
Regulamin forum
1. Przed stworzeniem nowego tematu proszę o skorzystanie z opcji "Szukaj" (górne menu).

2. Baza sterowników do drukarek oraz urządzeń wielofunkcyjnych.

Mam mały problem

Postprzez Judy » 11 Paź 2006, 10:13

PostUA:

Bracki mi odinstalował sterowniki do mojej karty dzwiekowej. Teraz przy wlaczeniu kompa wyskakuje komunikat "znaleziono nowy sprzet" cos tam PCI Kary Music. Poszukuje do tego sterowników. THX Odp na moja poczte [email protected] :D
Judy
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 11 Paź 2006, 10:07

Postprzez Hpest » 11 Paź 2006, 10:22

PostUA:

Panel sterowania -> Narzędzia administracyjne -> Menadżer urządzeń -> i karta dzwiekowa -> Aktualizuj sterownik tego urządzenia.
Awatar użytkownika
Hpest
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 23 Lip 2005, 22:37
Miejscowość: [E]lita..

Postprzez jonny » 12 Paź 2006, 07:27

PostUA:

Mój komputer :arrow: właściwości :arrow: sprzęt :arrow: menedzer urządzeń :arrow: zaznacz kartę :arrow: sterownik :arrow: przywróć sterownik.

Nie masz płytki ze sterami ?
JPS
Awatar użytkownika
jonny
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 13 Lip 2006, 10:16
Miejscowość: Łódź

Powróć do Sterowniki

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Brak zarejestrowanych użytkowników