TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
Ale ja na dysku nie mam obrazów takiego typu po prostu gdy wchodzę na dysk DVD pisze mi CD1 i tam istalator, i jakiś folder skompresowany )compressed ma tam kilka ważnych plików na, CD2 jest folder 1compressed (też skompresowany) bin i jakieś informacje do instalatora, a w dwóch następnych to samo
Dobra spróbuj tak
1.Utwórz nowy folder na jakims dysku
2.Zgraj pliki ze wszystkich płyt do jednego folderu i uruchom proces instalacj (poprostu zainstaluj)
3.Powodzenia xD
Człowiek, który porusza się w tłumie, nie dojdzie dalej niż inni. Ten, który chodzi samotnie, może znaleźć się tam gdzie jeszcze nikogo nie było.
Najprościej:
Kupujesz 4 płyty CD i nagrywasz tak jak masz podpisane (CD1, CD2 itd). Ale tylko pliki z danego folderu a nie cały folder, tj. dodajesz wszystkie pliki i foldery na przykład z CD1 i narywasz.
Alternatywa:
Zrób obraz plików (np. przy pomocy UltraISO) i montuj po kolei.