TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Mam problem - jestem po formacie.

Szukasz sterownika? Masz problem? Wszystko związane ze sterownikami itp.
Regulamin forum
1. Przed stworzeniem nowego tematu proszę o skorzystanie z opcji "Szukaj" (górne menu).

2. Baza sterowników do drukarek oraz urządzeń wielofunkcyjnych.

Mam problem - jestem po formacie.

Postprzez frompoland » 09 Lut 2008, 11:57

PostUA:

Witam.

Mam problem, jestem po formacie dysku ponieważ internet nie działał mi poprawnie ale to już nie ważne gdyż z tym wszystko jest w porządku. Jestem graczem online i przed formatem grałem w grę WarRock (wszystko było w porządku). Jednak po formacie dysku, gdy zainstalowałem i odpaliłem WarRocka, nie działa on poprawnie.

Podobno jest to wina sterowników do karty graficznej bądź do płyty głównej. Dlatego proszę o podanie jakiś dobrych sterowników, lub o jakieś inne nie związane ze sterownikami rozwiązanie mojego kłopotu.

Oto dane które mogą okazać się przydatne :

System operacyjny : Windows Vista 32
Karta graficzna : NVIDIA Geforce 7300 GT
Karty sieciowe : Broadcom NetLink (TM) Gigabit Ethernet
WAN/ATM/ADSL Mini port
Kontrolery IDE/ATA/ATAPI : Intel (R) 82801GB/GR/GH (ICH7 Familiy) Serial Ata Storage Controller - 27C0
Procesor : Intel (R) Pentium (R) D CPU 2.80GHz
Ram : 1024mb

To są podstawowe dane, w razie czego jestem skłonny podać resztę jeżeli ktoś o to poprosi. Proszę o szybką pomoc pod tym tematem, bądź na GG 1185805 jeżeli ktoś woli pogadać.
frompoland
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 09 Lut 2008, 11:41

Postprzez Dawid255151 » 09 Lut 2008, 13:22

PostUA:

Jedynie co moge ci podać to tylko sterowniki do grafiki choć niewiem czy to pomoże
http://heil.pl/index.php?mode=download&id=188#

http://www.nvidia.pl/object/winxp_2k_91.31_pl.html

Wrazie problemów z sterownikami pisz na gg
Awatar użytkownika
Dawid255151
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 04 Lis 2007, 18:37
Pochwały: 2

Postprzez Don2007 » 06 Kwi 2008, 12:34

PostUA:

Może zmień system na XP :) Z Vistą jest trochę grzebania bo to nie pasuje a tego nie ma itd... :smile:
Awatar użytkownika
Don2007
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 05 Kwi 2008, 12:31

Powróć do Sterowniki

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]