TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Mam problem.

Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.

Mam problem.

Postprzez Stempel » 29 Wrz 2006, 18:09

PostUA:

Słuchajcie. Dosłownie 2 godziny temu zmieniłem w swoim kompie system oper. (z win 98 na XP). i jestem w niemałym szoku, choć pewnie szybko przyuczę się. Ale nie mogę zalogować się do swojej skrzynki poczt. (w OE 6.0); inna sprawa, że nie pamiętam hasła, poprzednio miałem automatyczne logowanie i hasło zwyczajnie wyleciało mi z głowy... Próbowałem już logować się na stronie portalu wirtualnej polski (gdzie mam konto), ale te różne sztuczki z podpowiedzią itp. nie pomagają... (to tyle lat już minęło od rejestracji i założenia konta).
Co robić, są jakieś inne sposoby?
Stempel
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 03 Maj 2006, 12:56
Miejscowość: S-ko-Kam.

Postprzez niunka » 29 Wrz 2006, 18:29

PostUA:

No faktycznie masz problem nawet dwa

1. http://instalki.pl/forum/rules.php

2. Jak nie pamietasz hasla i podpowiedzi to prawdopodobnie nie masz szans na jego odzyskanie,bylo o tym na forum.
Awatar użytkownika
niunka
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 08 Maj 2005, 15:21
Miejscowość: Kempten
Pochwały: 1

Powróć do Programy

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Brak zarejestrowanych użytkowników