TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

mam problem z dvd do tv

Nie możesz znaleźć potrzebnej aplikacji, napisz o tym, a na pewno użytkownicy forum postarają się pomóc.

mam problem z dvd do tv

Postprzez pawex70 » 29 Lis 2005, 17:59

PostUA:

jam taki problem:( bio nieiwme jakie pliki filmowe otwiera to dvd:/ i mogl by ktospomuc?? z tego co sie dowiedzlaem to sa to mpg?? czy jeszcz ejakis inne odtwarzaja bo awi niechodzi:/ i czy jeszcz edvd bedz eotwieralo napisy do tekstow??:> czy nie??:)dzkei z apomoc!!:)
Awatar użytkownika
pawex70
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 07 Maj 2005, 10:27

Postprzez Hpest » 29 Lis 2005, 21:28

PostUA:

Napisz swoje pytanie ponownie tym razem czytelnie, użytkownicy bedą ci za to wdzięczni, a ty skoro chcesz uzyskać pomocy od któregoś z nas to powinienneś zwrócić na to uwagę.

Z tego co zrozumiałem to ci pomogę, napisy standardowy odtwarzacz DVD odtwarza razem z plikami multimedialnymi czyli filmami.
Skoro chcesz odtworzyć plik z napisami to powienneś go nanieść na CD przed wcześniejszą konwersacja filmu na format VCD.

jam taki problem:( bio nieiwme jakie pliki filmowe otwiera to dvd:/ i mogl by ktospomuc?? z tego co sie dowiedzlaem to sa to mpg?? czy jeszcz ejakis inne odtwarzaja bo awi niechodzi:/

Zeleży od odtwarzacza jakie formaty plików przyjmuje.
Awatar użytkownika
Hpest
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 23 Lip 2005, 22:37
Miejscowość: [E]lita..

sorki

Postprzez pawex70 » 30 Lis 2005, 15:59

PostUA:

hm przepraszam za moja pisownie:P ale moja klawiturkja jest trochce zmulona:/ czyli jelsi chialbym oglodac film to musz ego przerobic razem z napisamy na vcd??:> a mpg tez chyba otwiera bo teledyski w tym formacie poszly:) a wlasnie dzeki z apomoc i bede jeszcze wdzeczny za inne rady:) i program do konwersacji:) 3majcie sie:) dzeki:)
Awatar użytkownika
pawex70
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 07 Maj 2005, 10:27

Powróć do Poszukiwani!

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]