Nie możesz znaleźć potrzebnej aplikacji, napisz o tym, a na pewno użytkownicy forum postarają się pomóc.
Wyślij odpowiedź

mam problem z dvd do tv

29 Lis 2005, 17:59

jam taki problem:( bio nieiwme jakie pliki filmowe otwiera to dvd:/ i mogl by ktospomuc?? z tego co sie dowiedzlaem to sa to mpg?? czy jeszcz ejakis inne odtwarzaja bo awi niechodzi:/ i czy jeszcz edvd bedz eotwieralo napisy do tekstow??:> czy nie??:)dzkei z apomoc!!:)

29 Lis 2005, 21:28

Napisz swoje pytanie ponownie tym razem czytelnie, użytkownicy bedą ci za to wdzięczni, a ty skoro chcesz uzyskać pomocy od któregoś z nas to powinienneś zwrócić na to uwagę.

Z tego co zrozumiałem to ci pomogę, napisy standardowy odtwarzacz DVD odtwarza razem z plikami multimedialnymi czyli filmami.
Skoro chcesz odtworzyć plik z napisami to powienneś go nanieść na CD przed wcześniejszą konwersacja filmu na format VCD.

jam taki problem:( bio nieiwme jakie pliki filmowe otwiera to dvd:/ i mogl by ktospomuc?? z tego co sie dowiedzlaem to sa to mpg?? czy jeszcz ejakis inne odtwarzaja bo awi niechodzi:/

Zeleży od odtwarzacza jakie formaty plików przyjmuje.

sorki

30 Lis 2005, 15:59

hm przepraszam za moja pisownie:P ale moja klawiturkja jest trochce zmulona:/ czyli jelsi chialbym oglodac film to musz ego przerobic razem z napisamy na vcd??:> a mpg tez chyba otwiera bo teledyski w tym formacie poszly:) a wlasnie dzeki z apomoc i bede jeszcze wdzeczny za inne rady:) i program do konwersacji:) 3majcie sie:) dzeki:)
Wyślij odpowiedź