TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
W programie Windows Media Player nie można otworzyć napisów musisz sobie ściągnąć program do tego przystosowany naprzykład Vplayer, którego ściągniesz stąd www.vplayer.prv.pl i zajmuje jakies 700KB:)
Jesteś Polakiem?? Szanuj swój język ojczysty !!! Błędy się zdarzają każdemu ale nie 4 w jednym krótkim zdaniu
MI WMP 10 odtwarza napisy jezeli sa w tym samym folderze co film a żeby to robił to prawy myszki odtwórz napisy i przypisy włączone i ustawi domyslne na polski i działa
Główne zasaady 1. Admin ma zawsze rację 2 Jesli admin niema racji patrz punkt 1
Mimo wszystko jestem za używaniem odmniennego oprogramowania do tego typu akcji. M.in. starusieńkiego Bestplayera, który jest pojedynczym plikiem i waży 292 kb (kamuflasz, przebiłem cię ).
No może być Bestplayer to już rzecz gustu:) każdy ma swoje upodobania, ja używam obecnie Vplayera dlatego go zaproponowałem:), ale dobry jest też np: AllPlayer