TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Mam problem z win rarem i z dużą ilośćią plików

Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.

Mam problem z win rarem i z dużą ilośćią plików

Postprzez loleczek22331 » 12 Sty 2016, 15:59

PostUA: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:43.0) Gecko/20100101 Firefox/43.0

Mam problem z win rarem. Chciałem ustawić sobie win rar jako domyslny program do pliku i nagle wszystkie ikony na pulpicie jak i w menu start maja znaczek win rara...Proszę o szybką pomoc
:569: plis
loleczek22331
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 12 Sty 2016, 15:53

Re: Mam problem z win rarem i z dużą ilośćią plików

Postprzez Pawlin » 13 Sty 2016, 11:33

PostUA: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.3; WOW64; rv:43.0) Gecko/20100101 Firefox/43.0

Nie wiem jaki masz system, ale wchodzisz w panel sterowania a następnie odszukujesz pozycję "Programy domyślne" - tam masz listę wszystkich rodzajów plików i dopisanych do nich programów.
Chociaż nie wiem jak by się system zachował jakbyś po prostu odinstalował Winrara....czy by przyrócił wszystko.....ewentualnie możesz użyć opcji przywracania systemu Windows sprzed instalacji programu Winrar.

P.S.: Polecam zamiennik 7zip :)
Pawlin
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 13 Sty 2016, 11:24
Miejscowość: Poznań
Sprzęt: Stacjonarka

Powróć do Programy

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]