Otóż wszystko zaczęło się od mojego zamiłowania do gier mmorpg. Grałem kiedyś w wiele z nich a wczoraj postanowiłem do nich wrócić. Wszystko fajnie ściągam grę o nazwie Kalonline i włączam instalke. Okazuje się, że instalka wogóle nie chce się włączyć albo ścina kompa. No to dałem sobie spokój z tą grą i ściągam następną o nazwie Maple Story. Ściągnąłem instalkę uruchamiam ją i wyskakuje mi następujący komunikat: Aktualnie inny program korzysta z tego pliku. No to się wkurzyłem resetnąłem kompa i nic. Wkońcu skopiowałem instalke na pulpit i udało mi się ją włączyc. Zainstalowałem gierke odpalam ją i wyskakuje mi następujący komunikat:
D:\Maple Story\Maple Story.exe
Nie można uruchomić aplikacji, ponieważ jej konfiguracja jest nie właściwa. Problem ten może rozwiązać ponowne zainstalowanie aplikacji.
No to instaluje to jeszcze raz i nic. Wkońcu kolega mnie namówił na inną grę mmorpg o nazwie Cabal. Zgrał mi ją na płytke, a ja zainstalowałem. Uruchamiam grę i wyskakuje mi ten sam komunikat co wyżej tyle, że zamiast ścieżki D:\Maple Story\Maple Story.exe jest D:\Cabal\Cabal.exe O co w tym wszystkim chodzi? Ma ktoś jakiś pomysl oprócz reinstalla systemu lub formata?
P.S. System robilem nowy 10 dni temu i używam Microsoft XP Proffesional