TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Mapy drogowe.

Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.

Mapy drogowe.

Postprzez piotrek3110 » 11 Lut 2007, 09:09

PostUA:

Witam.

Potrzebuje sciągnąć z neta jakiś program typu mapy drogowe , aby planował trasy przejazdu , pokazywał nr dróg , odległosci itp . Najlepiej w jezyku polskim oczywiscie .Chodzi mi o Polske i Europę oczywiscie .

Jak wiecie o czymś takim ciekawym to prosze o informacje , dzieki i pozdrawiam .
piotrek3110
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 10 Sty 2006, 15:23

Postprzez niunka » 11 Lut 2007, 09:50

PostUA:

Za darmo razej nie sciagniesz niczego konkretnego.Jednak sa ciekawe mapy do kupienia
Mapa Polski 2007 i Mapa Europy.

Kod: Zaznacz wszystko
Czeka Cię służbowa delegacja lub wakacyjny wyjazd? Nie chcesz tracić czasu, pieniędzy i nerwów? Skorzystaj z najnowszej edycji Mapy Polski.

Kompletna sieć dróg, szczegółowa sieć osadnicza, szczegółowe plany 151 miast, ulice jednokierunkowe. Dzięki takiej mapie bez problemu trafisz w każdy zakątek Polski.
Mapa Polski 2007 zaplanuje Twoją podróż: błyskawicznie znajdzie szukane miasto i ulicę, następnie obliczy precyzyjną trasę dojazdu (najszybszą lub najkrótszą).
Wytyczoną trasę wraz ze szczegółowym opisem możesz wydrukować i zabrać ze sobą w drogę - do celu trafisz jak po sznurku.

Dodatkowo dla Twojej wygody dajemy Ci bazę prawie 30 tys. ważnych adresów: hoteli, urzędów, warsztatów, bankomatów, restauracji, kin itp.
Z Mapą Polski 2007 poznasz bogactwo turystyczne naszego kraju. Do programu dołączyliśmy bowiem przewodnik turystyczny zawierający opisy i zdjęcia najciekawszych miejsc w Polsce.

Kod: Zaznacz wszystko
Ruszaj w Europę z Nawigatorem Mapa Europy!
Nawigator Mapa Europy to znakomity wybór dla każdego, kto w celach prywatnych lub służbowych podróżuje poza granice naszego kraju.
Nawigator Mapa Europy to znana, doskonała funkcjonalność Nawigatora Mapa Polski rozszerzona o mapę całej Europy. Od Lizbony, aż po Moskwę!
Szczegółowa mapa Europy z siecią osadniczą i drogową, kompletna sieć dróg w Polsce, przejazdowe plany polskich miast oraz bogata baza zabytków - to wszystko na jednej płycie CD. Nawigator Mapa Europy wytyczy trasę Twojej podróży, a w trakcie jazdy pomoże Ci dzięki współpracy z systemem nawigacji samochodowej GPS.

Od siebie moge jeszcze polecic Microsoft AutoRoute (tylko zachodnia europa) bardzo dokladne mapy.Sama korzystam :)

.
Awatar użytkownika
niunka
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 08 Maj 2005, 15:21
Miejscowość: Kempten
Pochwały: 1

Postprzez piotrek3110 » 11 Lut 2007, 10:02

PostUA:

a skąd to cudo sciągnąć za free ??? bo nie napisałeś najważniejszego
piotrek3110
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 10 Sty 2006, 15:23

Postprzez niunka » 11 Lut 2007, 10:29

PostUA:

piotrek3110 napisał(a):a skąd to cudo sciągnąć za free ???

Napisalam ze ze darmo ,legalnie nie sciagniesz,mozesztylko kupic.

niunka napisał(a):Za darmo razej nie sciagniesz niczego konkretnego.Jednak sa ciekawe mapy do kupienia
Mapa Polski 2007 i Mapa Europy.
.

piotrek3110 napisał(a): nie napisałeś najważniejszego

Napisalam tylko trzeba zwracac uwage czy ma sie cos na pw.
Awatar użytkownika
niunka
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 08 Maj 2005, 15:21
Miejscowość: Kempten
Pochwały: 1

Postprzez konan12 » 11 Lut 2007, 10:30

PostUA:

spróbuj ściognoc z programów p2p na emule widziałem mapę Polski i Europy 2006

Jak nie masz emule to tu masz link : https://www.instalki.pl/download/programy/windows/internet/p2p/emule/
Awatar użytkownika
konan12
Postujący
Postujący

Dołączenie: 15 Lis 2006, 14:43

Postprzez rysmen » 11 Lut 2007, 10:40

PostUA:

poszuaj na maxioze jest napewno bo ja sciaglem cartala linku nie pdam bo modernizatozy napewno go usuna a ja bana dostane :)
krzychu123411 to szczery koles i racje ma
MNIE TEZ WYWALCIE
Awatar użytkownika
rysmen
Postujący
Postujący

Dołączenie: 23 Paź 2006, 15:23

Postprzez kukaszr » 11 Lut 2007, 10:47

PostUA:

ja trochę odejde od tematu...

Co Ty chcesz Rysmen zmieniać w regulaminie?? Jeżeli twierdzisz, ze jest nie zrozumiały to znaczy, że jestes analfabetą i masz problemy z poprawnym rozumowaniem przeczytanego textu...

Chcesz wysłać linka z mapą do piotrek3110 to wyślij mu na pw...a jeżeli chcesz się dzielić linkami to zarejestruj się na forum warezowe.
Chciałbym umrzeć we śnie jak mój dziadek... a nie jak jego pasażerowie głośno krzycząc :D
Awatar użytkownika
kukaszr
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 29 Gru 2005, 12:16
Miejscowość: Poznań
Pochwały: 2

Postprzez rysmen » 11 Lut 2007, 10:57

PostUA:

to nie odjezdzaj od tematu bo koles pyta o mape

a regul. to modernizatozy nie slosznie ostrzezenia daja nie z regulaminem czyli albo regulamin dostosujcie do modernizatorow albo naodwrot wiecej mnie nie pytaj 8)
krzychu123411 to szczery koles i racje ma
MNIE TEZ WYWALCIE
Awatar użytkownika
rysmen
Postujący
Postujący

Dołączenie: 23 Paź 2006, 15:23

Powróć do Programy

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot], Majestic-12 [Bot]