Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.
Wyślij odpowiedź

Mapy drogowe.

11 Lut 2007, 09:09

Witam.

Potrzebuje sciągnąć z neta jakiś program typu mapy drogowe , aby planował trasy przejazdu , pokazywał nr dróg , odległosci itp . Najlepiej w jezyku polskim oczywiscie .Chodzi mi o Polske i Europę oczywiscie .

Jak wiecie o czymś takim ciekawym to prosze o informacje , dzieki i pozdrawiam .

11 Lut 2007, 09:50

Za darmo razej nie sciagniesz niczego konkretnego.Jednak sa ciekawe mapy do kupienia
Mapa Polski 2007 i Mapa Europy.

Kod:
Czeka Cię służbowa delegacja lub wakacyjny wyjazd? Nie chcesz tracić czasu, pieniędzy i nerwów? Skorzystaj z najnowszej edycji Mapy Polski.

Kompletna sieć dróg, szczegółowa sieć osadnicza, szczegółowe plany 151 miast, ulice jednokierunkowe. Dzięki takiej mapie bez problemu trafisz w każdy zakątek Polski.
Mapa Polski 2007 zaplanuje Twoją podróż: błyskawicznie znajdzie szukane miasto i ulicę, następnie obliczy precyzyjną trasę dojazdu (najszybszą lub najkrótszą).
Wytyczoną trasę wraz ze szczegółowym opisem możesz wydrukować i zabrać ze sobą w drogę - do celu trafisz jak po sznurku.

Dodatkowo dla Twojej wygody dajemy Ci bazę prawie 30 tys. ważnych adresów: hoteli, urzędów, warsztatów, bankomatów, restauracji, kin itp.
Z Mapą Polski 2007 poznasz bogactwo turystyczne naszego kraju. Do programu dołączyliśmy bowiem przewodnik turystyczny zawierający opisy i zdjęcia najciekawszych miejsc w Polsce.

Kod:
Ruszaj w Europę z Nawigatorem Mapa Europy!
Nawigator Mapa Europy to znakomity wybór dla każdego, kto w celach prywatnych lub służbowych podróżuje poza granice naszego kraju.
Nawigator Mapa Europy to znana, doskonała funkcjonalność Nawigatora Mapa Polski rozszerzona o mapę całej Europy. Od Lizbony, aż po Moskwę!
Szczegółowa mapa Europy z siecią osadniczą i drogową, kompletna sieć dróg w Polsce, przejazdowe plany polskich miast oraz bogata baza zabytków - to wszystko na jednej płycie CD. Nawigator Mapa Europy wytyczy trasę Twojej podróży, a w trakcie jazdy pomoże Ci dzięki współpracy z systemem nawigacji samochodowej GPS.

Od siebie moge jeszcze polecic Microsoft AutoRoute (tylko zachodnia europa) bardzo dokladne mapy.Sama korzystam :)

.

11 Lut 2007, 10:02

a skąd to cudo sciągnąć za free ??? bo nie napisałeś najważniejszego

11 Lut 2007, 10:29

piotrek3110 napisał(a):a skąd to cudo sciągnąć za free ???

Napisalam ze ze darmo ,legalnie nie sciagniesz,mozesztylko kupic.

niunka napisał(a):Za darmo razej nie sciagniesz niczego konkretnego.Jednak sa ciekawe mapy do kupienia
Mapa Polski 2007 i Mapa Europy.
.

piotrek3110 napisał(a): nie napisałeś najważniejszego

Napisalam tylko trzeba zwracac uwage czy ma sie cos na pw.

11 Lut 2007, 10:30

spróbuj ściognoc z programów p2p na emule widziałem mapę Polski i Europy 2006

Jak nie masz emule to tu masz link : https://www.instalki.pl/download/programy/windows/internet/p2p/emule/

11 Lut 2007, 10:40

poszuaj na maxioze jest napewno bo ja sciaglem cartala linku nie pdam bo modernizatozy napewno go usuna a ja bana dostane :)

11 Lut 2007, 10:47

ja trochę odejde od tematu...

Co Ty chcesz Rysmen zmieniać w regulaminie?? Jeżeli twierdzisz, ze jest nie zrozumiały to znaczy, że jestes analfabetą i masz problemy z poprawnym rozumowaniem przeczytanego textu...

Chcesz wysłać linka z mapą do piotrek3110 to wyślij mu na pw...a jeżeli chcesz się dzielić linkami to zarejestruj się na forum warezowe.

11 Lut 2007, 10:57

to nie odjezdzaj od tematu bo koles pyta o mape

a regul. to modernizatozy nie slosznie ostrzezenia daja nie z regulaminem czyli albo regulamin dostosujcie do modernizatorow albo naodwrot wiecej mnie nie pytaj 8)
Wyślij odpowiedź