TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

mega .pppppppproblem

Wszystko co wiąże się ze sprzętem komputerowym.

Postprzez huber2t » 18 Lip 2008, 15:56

PostUA:

Ten plik rejestru zawierał mało ważny kluz rejestru nie szkodzący więc nie musisz teo robić

Jakiej firmy jest laptop
Awatar użytkownika
huber2t
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 21 Mar 2008, 10:07
Pochwały: 42

Postprzez rzymianka » 18 Lip 2008, 15:59

PostUA:

Asus wzielam kliklam ok wylaczylam i wlaczylam i nie bylo dzieku no ale /po formacie tez go nie bylo a /przy naste/ppppppppppppnym razem juz sie /ppojawil ja juz nie wiem co amm robic
rzymianka
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 12 Mar 2007, 23:10

Postprzez LucaS » 18 Lip 2008, 16:51

PostUA:

Czyli na 100% jest to wina sprzętowa. Wyjmij wszystkie klawisze, wyczyść (sprężonym powietrzem np.) i włóż spowrotem. Jak nie zadziała to tylko serwis.
Było, minęło...
LucaS
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 11 Maj 2006, 21:45
Pochwały: 7

Postprzez huber2t » 19 Lip 2008, 08:26

PostUA:

Jeśli się boisz nie zepsuć to oddaj go znajomemu ale znającemu się na rzeczy aby wyczyścił albo czeka cię Serwis
Awatar użytkownika
huber2t
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 21 Mar 2008, 10:07
Pochwały: 42

Postprzez destyny » 19 Lip 2008, 10:51

PostUA:

Jeżeli sprzęt jest jeszcze na gwarancji nie masz na co czekać tylko idź do serwisu. Jeżeli jednak sprzęt nie ma już gwarancji zrób jak uważasz oddaj koledze idź napraw z własnej kieszeniale wtedy nie w serwisie Asusa (bo tam zapłacisz jak za zboże) tylko udaj się do jakiegoś sklepu komputerowego który zajmuje się też naprawą komputerów. Naprawa czegoś takiego będzie zależna od tego co się tam popsuło i może kosztować od 100zł do np:1000zł, problem jest taki że nie powiedzą Ci od razu ile coś takiego będzie kosztowało, możesz się z nimi umówić że jak naprawa miała by np: przekroczyć 200zł to mają zadzwonić i zapytać się czy robić.

Pozdrawiam.
"Właściwością człowieka jest błądzić, głupiego - w błędzie trwać."
destyny
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Dołączenie: 02 Sie 2006, 09:16
Miejscowość: Łódź
Pochwały: 12

Postprzez rzymianka » 31 Lip 2008, 19:14

PostUA:

zaniosłam kompa do naprawy ... wymienili mi cala klawiature bo sie zablokowala literka P no i musialam zaplacic 250 zloty... az żal było no ale cuż technika .. :) ale już wszytsko działa !! dziękuję za pomoc i dobre rady :)
rzymianka
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 12 Mar 2007, 23:10

Poprzednia

Powróć do Sprzęt komputerowy

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Brak zarejestrowanych użytkowników