TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

megauload.com

Tutaj możecie pisać o czym się tylko podoba, tematyka dowolna... niekoniecznie związana z oprogramowaniem.

megauload.com

Postprzez czajek » 09 Lut 2006, 11:53

PostUA:

Otóż jak chce ściągnąć cokolwiek z megaupload do od dzisiaj wyskakuje mi cosik takiego:
Image
Awatar użytkownika
czajek
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 06 Gru 2005, 16:00
Miejscowość: K-ce

Postprzez archaniol » 09 Lut 2006, 12:24

PostUA:

nie wiem. może masz coś z netem pokićkane bo ja dopiero co skończyłem ściągać i śmigało jak należy.
edit: sprubj przetłumaczyć ten tekst to moze dowiesz sie o co biega
Awatar użytkownika
archaniol
Postujący
Postujący

Dołączenie: 10 Lip 2005, 18:14
Miejscowość: MK City

Postprzez Hpest » 09 Lut 2006, 14:04

PostUA:

Limit użytkowników z Polski został przekroczony, limit ten wyniósł 2000. Spróbuj ponownie później. Zbyt wielu użytkowników pobiera pliki w jednym czasie. Aby nie czekać na wolne miejsce kup tryb premium...ble ble. To pisze, teraz chyba rozumiesz. :)
Awatar użytkownika
Hpest
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 23 Lip 2005, 22:37
Miejscowość: [E]lita..

Postprzez gtasanandreas » 22 Lut 2006, 18:18

PostUA:

a może mi ktos powiedzic jak się wrzuca na megaupload.com wiem jak ale mi linka nie wyswietla to pobrania
gtasanandreas

Postprzez czajek » 23 Lut 2006, 09:26

PostUA:

Wchodzisz na www.megaupload.com u góry masz przeglądaj i tam wybierasz plik potem na dole musisz wypelnić pole "Please enter a meaningful file description" no i znaczysz "I accept" i klikasz send, potem to się hostuje i na dole masz pokazane ile już się zahostowało jak będzie wszystko to powinien ci się wyświetlić pasek u góry z linkiem :)

PS. po co drugi temat zakładasz?? :wink:
Awatar użytkownika
czajek
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 06 Gru 2005, 16:00
Miejscowość: K-ce

Postprzez gtasanandreas » 23 Lut 2006, 18:49

PostUA:

okej spróbujeeeee
gtasanandreas

Powróć do Free Post