TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

[PSX] Memory Card :\

Tutaj możecie pisać o czym się tylko podoba, tematyka dowolna... niekoniecznie związana z oprogramowaniem.

[PSX] Memory Card :\

Postprzez Maciak Plock » 23 Lip 2007, 20:38

PostUA:

Witam.
Mam problem z kartą pamięci w PlayStation 1 ...
Karta jest sprawna... ma 9 stoli czy coś takiego (Widać na zdjęciu)
wcześniej był 9 stol... i spadał tak ok co miesiąc... 8...7...6... dziś miałem 5... spadł mi pad i teraz jest 1 nie wiem czemu, wogóle nie wiem jak to sie przełącza... psx mam jakieś 10 lat... i nie miałem jeszcze takiej P0jeb/-\|\|ej karty...
Problem jest w tym... ze jak np przeszłem całego THPS2 na 9 stolu to go już niema na 8... i znowu musze przechodzić całą grę od początku -.-...
Wie ktoś jak się przełącza te stole czy coś takiego :D?
Oto foto karty (Może niepotrzebne), robione z SE k700i więc jakość niezadobra, jeśli jakieś info jeszcze potrzebne pisać.
Na Memory Card Jest cyfra "1".
Image
Najlepsza Strona o Clash Of Clans W PolsceClash Of Clans
Najlepsze Forum o COC w Polsce! Clash Of Clans Forum
Awatar użytkownika
Maciak Plock
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 25 Lut 2006, 20:46
Miejscowość: Płock
Pochwały: 3

Postprzez murarz777 » 23 Lip 2007, 23:38

PostUA:

Ja mialem taką samą karte i mi sie tak samo rozwalila moim zdaniem nie da sie tego naprawic ja mam nadal playstation 1 ale mam zwykla szaro karte pamieci ktora sie sprawuje baedzo sobrze :D :D :D :D :D
Człowiek, który porusza się w tłumie, nie dojdzie dalej niż inni. Ten, który chodzi samotnie, może znaleźć się tam gdzie jeszcze nikogo nie było.
Awatar użytkownika
murarz777
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 09 Lip 2007, 01:51
Miejscowość: nie wiem

Postprzez Maciak Plock » 24 Lip 2007, 00:12

PostUA:

murarz777 napisał(a):Ja mialem taką samą karte i mi sie tak samo rozwalila moim zdaniem nie da sie tego naprawic ja mam nadal playstation 1 ale mam zwykla szaro karte pamieci ktora sie sprawuje baedzo sobrze :D :D :D :D :D
...noo... jak ci się rozwaliła? :P w sensie "Zepsuła"?, jaka to ta szeroka karta pamięci? ... śmiał bym się jak by teraz z "1" skakało do 9 xD!
Awatar użytkownika
Maciak Plock
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Postprzez belladona123 » 24 Lip 2007, 15:08

PostUA:

masz karte z duza ,z tego co widze,a te nie sprawuja sie za dobrze z PlayStation,(wiem z doswiadczenia i licznych artykulow o tym)
Zawsze mialem wiecej kart,ale mniejszychzawsze mozesz trzymac sejwy na kompie,jesli ich w danej chwili nie potrzebujesz
Radze zainwestowac w nowa karte ,Mariusz
Kosztuje jakies grosze teraz a nerwow sobie tylko zaoszczedzisz
Awatar użytkownika
belladona123
Postujący
Postujący

Dołączenie: 15 Paź 2006, 00:36
Miejscowość: Edinburgh

Postprzez Maciak Plock » 24 Lip 2007, 15:10

PostUA:

belladona123 napisał(a):masz karte z duza ,z tego co widze,a te nie sprawuja sie za dobrze z PlayStation,(wiem z doswiadczenia i licznych artykulow o tym)
Zawsze mialem wiecej kart,ale mniejszychzawsze mozesz trzymac sejwy na kompie,jesli ich w danej chwili nie potrzebujesz
Radze zainwestowac w nowa karte ,Mariusz
Kosztuje jakies grosze teraz a nerwow sobie tylko zaoszczedzisz
Powiesz mi jak wrzucić te save'y na kompa xD? i puzniej jak na nową karte.
Awatar użytkownika
Maciak Plock
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Postprzez banan » 24 Lip 2007, 22:59

PostUA:

czytnik kart pamięci, o ile będzie takie wejście:D