Witam,
Dziś mówiąc nawiasem 3 miesiące temu chciało mi się Men Of War.No to zadzwoniłem do Komputronika [mam nadzieje że to nie reklama].Odpowiedz była taka że za kilka dni będzie dostępna moja kopia.Ale gdy w dniu którym rzekomo miałem ją dostać dostałem zażalenie że cytuje:"Niestety przepraszamy ale produkt nie jest dostępny ble ble ble...Może zostawimy oferte do póki nie będzie dostępna owa gra?[lols żebyście nie zapomnieli albo ja bym tego dożył "Odpowiedź była natychmiastowa:Nie dziękuje...A skutkiem tego nieporozumienia było to że dostałem ostrego bólu głowy,chodziłem nairytowany,i ciągle myśląc o 2 opcjach.
Ballada o [niczym]wszystkim...
Ale do tematu.Gdzie ja u licha to kupie? nie licząc allgero.Gdzie kupić? za rozsądną cene Podstawke gra:"Men Of War".W komputroniku było za jakieś 40 zeta.
A te 2 opcje to były takie że poprosić Wuja z Londynu żeby mi kupił i paczką przesłał,albo druga bardzo korcąca możliwość czyli ściagnięcie jej z neta.Żeby nie było starałem sie o oryginalną kopie więc nie macie co do mnie zarzucać.Czekam pilnie na odpowiedzi instalkowicze.Pozdrówka! 3Majcie sie!
PS:Prosze jak macie jakieś pomysły prosze pisać