TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Men of War Gdzie mam to kupić?

Dyskusje o Waszych ulubionych grach komputerowych :-)

Men of War Gdzie mam to kupić?

Postprzez Czynszol » 26 Sie 2010, 01:39

PostUA: Opera/9.80 (Windows NT 5.1; U; pl) Presto/2.6.30 Version/10.61

Witam,
Dziś mówiąc nawiasem 3 miesiące temu chciało mi się Men Of War.No to zadzwoniłem do Komputronika [mam nadzieje że to nie reklama].Odpowiedz była taka że za kilka dni będzie dostępna moja kopia.Ale gdy w dniu którym rzekomo miałem ją dostać dostałem zażalenie że cytuje:"Niestety przepraszamy ale produkt nie jest dostępny ble ble ble...Może zostawimy oferte do póki nie będzie dostępna owa gra?[lols żebyście nie zapomnieli albo ja bym tego dożył :573: "Odpowiedź była natychmiastowa:Nie dziękuje...A skutkiem tego nieporozumienia było to że dostałem ostrego bólu głowy,chodziłem nairytowany,i ciągle myśląc o 2 opcjach.
Ballada o [niczym]wszystkim...
Ale do tematu.Gdzie ja u licha to kupie? nie licząc allgero.Gdzie kupić? za rozsądną cene Podstawke gra:"Men Of War".W komputroniku było za jakieś 40 zeta.
A te 2 opcje to były takie że poprosić Wuja z Londynu żeby mi kupił i paczką przesłał,albo druga bardzo korcąca możliwość czyli ściagnięcie jej z neta.Żeby nie było starałem sie o oryginalną kopie więc nie macie co do mnie zarzucać.Czekam pilnie na odpowiedzi instalkowicze.Pozdrówka! 3Majcie sie!
PS:Prosze jak macie jakieś pomysły prosze pisać
Awatar użytkownika
Czynszol
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 14 Cze 2010, 23:02
Miejscowość: Inowrocław

Re: Men of War Gdzie mam to kupić?

Postprzez mateo8898 » 27 Sie 2010, 10:24

PostUA: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.9.2.8) Gecko/20100722 Firefox/3.6.8

Awatar użytkownika
mateo8898
Moderator
Moderator

Dołączenie: 15 Maj 2009, 14:55
Pochwały: 966

Re: Men of War Gdzie mam to kupić?

Postprzez Czynszol » 27 Sie 2010, 10:49

PostUA: Opera/9.80 (Windows NT 5.1; U; pl) Presto/2.6.30 Version/10.61

Jak zobaczyłem pierwsze 2 linki to padłem... Ja rozumiem że gra nie taka stara ale płacić 90 zł o.o? Hmmm no nie wiem tak bardzo chcę tą gre ale na chama nie mam gdzie kupić...Trudno.Dzisiaj albo jutro pójde do miasta zobacze w sklepach,może znajdzie się,ale nie za kosmiczne sumy...Dzięki za odpisanie!
Pozdrówka
PS:Oczywiście możecie podawać dalej oferty będe bardzo wdzięczny
Awatar użytkownika
Czynszol
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 14 Cze 2010, 23:02
Miejscowość: Inowrocław

Powróć do Strefa Gracza

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot], Majestic-12 [Bot]