Nie możesz znaleźć potrzebnej aplikacji, napisz o tym, a na pewno użytkownicy forum postarają się pomóc.
Wyślij odpowiedź

menu sart -> dokumenty...

07 Lis 2006, 22:09

szukam takiej opcji dzieki ktorej moglbym wylaczyc to zeby mi sie nie zapisywaly ostatnio otwierane pliki w menu sart -> dokumenty. Czy ktos wie jak to wylaczyc?

07 Lis 2006, 22:42

Prawym przyciskiem myszy na pasek zadań -> właściwości -> zakładka "menu start" -> dostosuj -> zakładka zaawansowane -> odchaczyć na dole "Wyświetl moje ostatnio otwierane dokumenty"

08 Lis 2006, 09:33

"Wyświetl moje ostatnio otwierane dokumenty"

wszyskto fajnie ale nie wyswietla mi tej zakladki

08 Lis 2006, 11:08

Panel sterowania -> Pasek Zadan i Menu Start -> Menu Start -> Dostasuj -> Zaawansowane
odznacz -> wyswietlaj moje ostatnio otwierane dokumenty

wszystko tak jak 1jaa napisal

Image

08 Lis 2006, 17:05

ale ja mam zaznaczana opcje nie "Menu Satrt" tylko "Klasyczne menu Start" i chodzi mi o to zeby nie zapisywalo mi sie to co jest w tym czerwonym kułku
http://img355.imageshack.us/my.php?image=tmp3359qj0.jpg

08 Lis 2006, 17:44

Wejdź do rejestru Start-Uruchom-regedit. Znajdź klucz HKEY_CURRENT_ USER/Software/Microsoft/Windows/CurrentVersion/Policies/Explorer.
W prawej części okna stwórz wartość binarną o nazwie „NoRecentDocsHistory”.(Edycja-Nowy-Wartość binarna). Edytuj ją (kliknij nań dwukrotnie) i wprowadź wartość 01 00 00 00. Teraz utwórz kolejną wartość binarną
o nazwie „NoRecentDocsMenu”. Wpisz do niej do niej 01 00 00 00. Uruchom kompa ponownie i od tej pory w menu dokumenty nie będą zapisywane ostatnio otwierane dokumenty.

08 Lis 2006, 18:35

dzieki Hexsq65 wlasnie o to mi chodzilo :)
Wyślij odpowiedź