TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Mercenaries 2: World In Flames czy warto kupić?

Dyskusje o Waszych ulubionych grach komputerowych :-)

Mercenaries 2: World In Flames czy warto kupić?

Postprzez Olo_PL » 05 Wrz 2008, 22:04

PostUA:

Przeglądając youtube natrafiłem na taką gierkę: Mercenaries 2: World In Flames. Z opisów znalezionych w google wynika że jest to z deka gra podobna do gta. Z filmików wynika że gra jest całkiem fajna, dynamiczna i grywalna ale jak wiadomo nie wszytko złoto co się świeci (czy jakoś tak). Samych też opisów jest mało bowiem premiera było dopiero w czoraj. I stąd pytanie: czy ktoś już zdążył zagrać w tą gierkę, jakie są jej możliwości? I w ogóle co sądzicie o tej grze?
Mój sprzęt: System: Microsoft Windows XP professional z dodatkiem SP2 Processor: AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Prcesor 3600+ 2.01Ghz Karta graficzna: Nvidia GeForce 8600 GT 256mb Pamięć ram: 2,00 GB Monitor: Flatron L204WS LG
Awatar użytkownika
Olo_PL
Postujący
Postujący

Dołączenie: 01 Lis 2007, 18:47
Pochwały: 1

Re: Mercenaries 2: World In Flames czy farto kupić?

Postprzez murarz777 » 05 Wrz 2008, 22:46

PostUA:

Sądzić ludzie mogą mało Ja bym tydzień jeszcze na jakieś demo zaczekał i nie wydawał kasy na marne gdybym się gierką nie zachwycił :)
Musisz poczekac na kogoś kto Ci powie jak wygląda silnik gry jak się gra na takich owakich detalach na jakim sprzęcie świeże gry to duże ryzyko.
EDIT:
Właśnie zasysam gierkę (Wstawka na UFS :P) to będzie niezła demolka właśnie na screenie widziałem Bombowiec B-2 Stealth :shock: to będzie gra roku!
Człowiek, który porusza się w tłumie, nie dojdzie dalej niż inni. Ten, który chodzi samotnie, może znaleźć się tam gdzie jeszcze nikogo nie było.
Awatar użytkownika
murarz777
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 09 Lip 2007, 01:51
Miejscowość: nie wiem
Pochwały: 3

Re: Mercenaries 2: World In Flames czy warto kupić?

Postprzez Olo_PL » 26 Wrz 2008, 11:37

PostUA:

Też ją już mam. Grą roku to ona na pewno nie będzie. Sam gra jest fajna. Ciekawe misje, sporo pojazdów niektóre uzbrojone które mają fajne działa i można robić niezłą demolkę :razz: . Są też samoloty, helikoptery łodzie, czołgi i jak wyżej wspomniał kolega odrzutowce. Chociaż jeszcze tego ostatniego nie widziałem. Zaletą tej gry jest to że tam w 95% można wszystko rozwalić(budynki, drzewa a nawet mosty).

Ma ktoś jakiś filmik z multiplayera? Jakoś na youtube nic nie ma.
Mój sprzęt: System: Microsoft Windows XP professional z dodatkiem SP2 Processor: AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Prcesor 3600+ 2.01Ghz Karta graficzna: Nvidia GeForce 8600 GT 256mb Pamięć ram: 2,00 GB Monitor: Flatron L204WS LG
Awatar użytkownika
Olo_PL
Postujący
Postujący

Dołączenie: 01 Lis 2007, 18:47
Pochwały: 1

Re: Mercenaries 2: World In Flames czy warto kupić?

Postprzez murarz777 » 26 Wrz 2008, 13:04

PostUA:

Dobra model zniszczeń genialny ale jak rozwalam całe miasto z nudów to jak wczytam gre to ono z powrotem jest wiec bez sensu:P
Samolotami w tej grze nie polatasz : (
Jaka szkoda a tak się napaliłem ;P
Człowiek, który porusza się w tłumie, nie dojdzie dalej niż inni. Ten, który chodzi samotnie, może znaleźć się tam gdzie jeszcze nikogo nie było.
Awatar użytkownika
murarz777
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 09 Lip 2007, 01:51
Miejscowość: nie wiem
Pochwały: 3

Powróć do Strefa Gracza

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]