Dyskusje o Waszych ulubionych grach komputerowych :-)
07 Mar 2008, 23:30
Moim zdaniem , jesto to gra godna polecenia. Bardzo rozbudowana , ogrom możliwośći. Jednak największą jej zaletą jest fabuła. Grałem w nią na konsoli PS2 , a własciwie w pierwszego metal geara i subsistence ( dodatek do snake eaters ). Gra rzuca na kolana. W trakcie misji musimy jeść ( co popadnie , węze , ryby , owoce itp ) , non stop musimy dostosowywac kamufaż , leczymy się ( nie jakies klikanie na apteczke , a dokładny jego przebieg ( dezynfekcja rany , opatrunek , bandaze , mascie na popazenia ) Polecam grę kazdemu. Wypowiadajcie się co o niej sądzicie:)
07 Mar 2008, 23:38
a ja na plejaku 1 porzynałem w ta gierke i pamietam ja dobrze jak sie dochodziło do sciany i pukało zeby zwabic wrogów gra genialna
no i godna polecenia w inne czesci nie grałem
08 Mar 2008, 00:25
Grałem w tą gierkę na PC i muszę przyznać że gierka jest już trochę stara ale jara

Grafika jak na dawny czas dobra, dużo akcji dużo szczelaninek to chyba najlepsze jest

fajny dzwięk w grze
08 Mar 2008, 15:53
Naprawdę polecam wam część Snake Eaters. Fabuła najwyższych lotów , kilku kumpli twierdzi ze nawet gry serii Gothic sie chowają pod wzgledem fabuły. Niektóre momenty potrafią bez problemu wycisnąc łzy
15 Mar 2008, 18:51
ja tez cos napisze...gralem w 3 czesci metala juz dawno,dawno temu(na konsolach oczywiscie) Gra/gry maja swietna fabule,ale ,zeby zrozumiec w pelni trzeba poznac wszystkie czesci
sa jeszcze rozne dodatkowe,uboczne "METALE" takie jak np. na PSP,ale to ,jak powiedzialem,tylko dodatki.
18 marca ma sie ukazac w Stanach piekne,zbiorowe wydanie MGS MGS2 MGS3 na PS2 i chyba sie skusze i ja kupie,choc wiem,ze za duzo wydaje na te wszystkie gry etc.
Kto nie gral,niech zaluje,ominela go jedna z najlepszych serii,ale zawsze moze jeszcze nadrobic zaleglosci,goraco namawiam
PS moj avatar jest wlasnie z MGS3
15 Mar 2008, 19:11
Ja też grałem tylko w jedynkę ale było to za małolata i brakowało mi do tej gry cierpliwości

Pamiętam taką misję w hangarze gdzie stały bodajże dwa czołgi, nie mogłem jej przejść i zrezygnowałem z dalszej męczarni

Jednak patrząc z dzisiejszej perspektywy grę mogę pochwalić choć wiem, że już w nią nie zagram, a bynajmniej nie w najbliższym czasie to mam nadzieję, że inni nie popełnią tego błędu co ja i się nie poddadzą po jakimś czasie tak jak ja