TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
no wydaje się, że naprawdę dobry film może być....narazie bym nie ściągał, bo jakościowo dobre nie będzie.....a w tv to nie będzie prędzej niż w przyszłym roku.....
pzdr
p.s.
Edrin444 ale ty błędów robisz....masakra....skup sie trochę i próbuj nie robić tylu błędów, bo jak ja widzę takie coś to aż mnie odrzuca......
Piszę poprawnie po polsku.
Nie dyskutuj z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem zniszczy doświadczeniem....
Edrin444 napisał(a):terz czytałem recenzje ale niewiem czy sie opłaca sciagnac tak sa klika miesiecy bedzie w telewizij
interesujący sposób myslenia Nie kupuj też gier bo w końcu po 15 latach będą dostępne na licencji freeware
EDIT... wlasnie jestem po projekcji filmu i: myślałem, że to będzie horror bo oglądałem dziesiątki filmów na podstawie powieści Kinga a tu niespodzianka: dreszczowiec. Fajnie są przedstawione podziały ludzi na grupy a koniec... masakra
Polecam 9,5/10
Chciałbym umrzeć we śnie jak mój dziadek... a nie jak jego pasażerowie głośno krzycząc
Szczerze mówiąc film ten bardzo mnie rozczarował. Po zwiastunach itp. myślałem że będzie to naprawdę dobry film ale tak nie było. Jak dla mnie strasznie nudna akcja a zakończenie okropne.
5/10