TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
mam pytanie czy w microsoft ofice 2003 jest program do projektowania stron internetowych,wiem ze istnieje microsoft front page2000 czy jest cos takiego w microsoft ofice2003????
ja mam microsoft front page 2000 a nie wiem czy na microsoft ofice 2003 jest jakis program na tym nie wiem czy czasami to nie jest microsoft publischer ale nie wiem
Uruchom instalke Office 2003 i wybierz instalacja niestandardowa i bedziesz widzial jakie prograny sa dostepne w pakiecie, zaznaczysz te ktore cie interesuja i instalujesz.
Ja osobiście mam oddzielnie Office i Front Page i nie spotkałem się do tej pory żeby były razem!!! W eMule bez problemu pobierzesz Microsoft Office 2003 PL tylko troszke słabe źródełko