TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

mikrofon nie działa w komunikatorach

Wszystko co wiąże się ze sprzętem komputerowym.

mikrofon nie działa w komunikatorach

Postprzez ppiotrek4 » 05 Mar 2014, 15:52

PostUA: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:27.0) Gecko/20100101 Firefox/27.0

witam jakiś czas temu było wszystko ok jakoś wczoraj przestał mi działać mikrofon np. na skype biorę rozmowę testową i gdy gadam nie słysze swojego głosu w ustawieniach skype jest ustawiony mokrofon co obecnie używam są to słuchawki z mikrofonem dendroid (na usb) sterowniki najnowsze w ustawnieniach mikrofon nie jest wyciszony ani na pilocie na max wszystko ustawione w rejestatorze dzwieków słysze swój głos w auda city też podłączałem zwykłe słuchawki na jacka do panelu przedniego i w skype działało wszystko czytałem support skype i pisało że w ustawieniach mikrofonu gdy wszystko jest dobrze ustawione podczas gadania do mikrofonu pasek zielony rośnie i tak też jest ale podczas rozmowy testowej juz siebie nie słyszę zmieniałem też port usb
ppiotrek4
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 17 Sty 2012, 19:52

Powróć do Sprzęt komputerowy

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Brak zarejestrowanych użytkowników