Nie możesz znaleźć potrzebnej aplikacji, napisz o tym, a na pewno użytkownicy forum postarają się pomóc.
Wyślij odpowiedź

Mikrofon - nie mogę ustawić mikrofonu

26 Sty 2010, 19:24

Wittam, potzrebuje waszej pomocy. Mam problem z mikrofonem, mam zainstalowana karte dzwiekowac, wszystko gra ale nie moge ustawic mikrofonu. Pomoze mi ktos? Jakie mam podac informacje na temat mojego komputera? :roll:

Re: MIkrofon! Pomocy !

26 Sty 2010, 20:51

Ustawić mikrofonu to znaczy ? Jeżeli nie działa to zobacz czy nie jest wyciszony w opcjach dźwięku.

Pozdrawiam.

27 Sty 2010, 00:40

destyny napisał(a):Ustawić mikrofonu to znaczy ? Jeżeli nie działa to zobacz czy nie jest wyciszony w opcjach dźwięku.

Pozdrawiam.

Wlasnie ze ja nie mam tych opcji, chyba sterownikow potzrebuje do mikrofonu.

27 Sty 2010, 17:30

Kod:

E tam, Start -> Wszystkie Programy -> Akcesoria -> Rozrywka -> Regulacja Głośności, następnie zakładka Opcje -> Właściwości i tam przechodzisz do "Nagrywanie" zaznaczasz mikrofon i tam sprawdzasz czy nie jest czasem wyciszony.

Powiem Ci szczerze że nie widziałem jeszcze sterowników do mikrofonu :).

Pozdrawiam.

28 Sty 2010, 03:24

destyny napisał(a):
Kod:

E tam, Start -> Wszystkie Programy -> Akcesoria -> Rozrywka -> Regulacja Głośności, następnie zakładka Opcje -> Właściwości i tam przechodzisz do "Nagrywanie" zaznaczasz mikrofon i tam sprawdzasz czy nie jest czasem wyciszony.

Powiem Ci szczerze że nie widziałem jeszcze sterowników do mikrofonu :).

Pozdrawiam.

Weszlem tam i mam takei zakladki, "glosnosc glowna", "Wave", syntezytor SW", "odtwarzacz CD" i nic wiecej i nie gdzie nie mam wyciszonego ;d

30 Sty 2010, 22:20

POmoze ktos ?!

30 Sty 2010, 22:27

Podłącz mikrofon i w uruchom test mikrofonu w Panelu Sterowania -> Urządzenia audio (zakładka Głos).

30 Sty 2010, 23:01

Jak masz regulację głośności to daj opcje->właściwości i zaznacz tam mikrofon, i jak masz to Front Green/Pink In i zobacz czy nie masz wyciszonego. Daj jeszcze sterowniki zaawansowane w opcjach.

31 Sty 2010, 01:30

W regulacji glosnosci mam tylko te zakladki "glosnosc glowna", "Wave", syntezytor SW", "odtwarzacz CD" i tam nie ma nic o mikrofonie a jak jest nagrywanie to nawet zaznaczyc tego nie moge ;/

02 Lut 2010, 21:20

Nad głośnością główną masz opcje. Tam we właściwościach zaznaczasz.

Image

09 Lut 2010, 01:59

Tylko ze ja nie mam czegos takiego... nie moge zaznaczyc nawet tej opcji sterowniki zaawansowane... powiedzcie mi jak wkleic screena to wkleje i bd widzieli to.

09 Lut 2010, 18:24

Aby zrobić zrzut ekranu w danym momencie należy wybrać na przycisk Prt Scr na klawiaturze. Następnie wejść w Painta i nacisnąć Ctrl+V, zapisać w formacie PNG i wstawić na jakiś hosting.

09 Lut 2010, 21:54

Palacio napisał(a):Aby zrobić zrzut ekranu w danym momencie należy wybrać na przycisk Prt Scr na klawiaturze. Następnie wejść w Painta i nacisnąć Ctrl+V, zapisać w formacie PNG i wstawić na jakiś hosting.

Prosil o powiedzenie mi jak sie wkleja screena na temat a nie jak sie go robi.

09 Lut 2010, 22:35

Widzę, że się nie rozumiemy, więc zamiast pisania kolejnych postów podam ci po prostu gotowca.

http://www.forum.tweaks.pl/tworzenie-sc ... t5077.html

Re: Mikrofon - nie mogę ustawić mikrofonu

11 Lut 2010, 18:42

http://www.speedyshare.com/files/20879969/hk.bmp Tu wkleilem screena z moim pnelem, obejzyjcie.
Wyślij odpowiedź