Nie możesz znaleźć potrzebnej aplikacji, napisz o tym, a na pewno użytkownicy forum postarają się pomóc.
26 Sty 2010, 19:24
Wittam, potzrebuje waszej pomocy. Mam problem z mikrofonem, mam zainstalowana karte dzwiekowac, wszystko gra ale nie moge ustawic mikrofonu. Pomoze mi ktos? Jakie mam podac informacje na temat mojego komputera?
26 Sty 2010, 20:51
Ustawić mikrofonu to znaczy ? Jeżeli nie działa to zobacz czy nie jest wyciszony w opcjach dźwięku.
Pozdrawiam.
27 Sty 2010, 00:40
destyny napisał(a):Ustawić mikrofonu to znaczy ? Jeżeli nie działa to zobacz czy nie jest wyciszony w opcjach dźwięku.
Pozdrawiam.
Wlasnie ze ja nie mam tych opcji, chyba sterownikow potzrebuje do mikrofonu.
27 Sty 2010, 17:30
- Kod:
E tam, Start

Wszystkie Programy

Akcesoria

Rozrywka

Regulacja Głośności, następnie zakładka Opcje

Właściwości i tam przechodzisz do "Nagrywanie" zaznaczasz mikrofon i tam sprawdzasz czy nie jest czasem wyciszony.
Powiem Ci szczerze że nie widziałem jeszcze sterowników do mikrofonu

.
Pozdrawiam.
28 Sty 2010, 03:24
destyny napisał(a):- Kod:
E tam, Start

Wszystkie Programy

Akcesoria

Rozrywka

Regulacja Głośności, następnie zakładka Opcje

Właściwości i tam przechodzisz do "Nagrywanie" zaznaczasz mikrofon i tam sprawdzasz czy nie jest czasem wyciszony.
Powiem Ci szczerze że nie widziałem jeszcze sterowników do mikrofonu

.
Pozdrawiam.
Weszlem tam i mam takei zakladki, "glosnosc glowna", "Wave", syntezytor SW", "odtwarzacz CD" i nic wiecej i nie gdzie nie mam wyciszonego ;d
30 Sty 2010, 22:20
POmoze ktos ?!
30 Sty 2010, 22:27
Podłącz mikrofon i w uruchom test mikrofonu w Panelu Sterowania

Urządzenia audio (zakładka Głos).
30 Sty 2010, 23:01
Jak masz regulację głośności to daj opcje->właściwości i zaznacz tam mikrofon, i jak masz to Front Green/Pink In i zobacz czy nie masz wyciszonego. Daj jeszcze sterowniki zaawansowane w opcjach.
31 Sty 2010, 01:30
W regulacji glosnosci mam tylko te zakladki "glosnosc glowna", "Wave", syntezytor SW", "odtwarzacz CD" i tam nie ma nic o mikrofonie a jak jest nagrywanie to nawet zaznaczyc tego nie moge ;/
02 Lut 2010, 21:20
Nad głośnością główną masz opcje. Tam we właściwościach zaznaczasz.
09 Lut 2010, 01:59
Tylko ze ja nie mam czegos takiego... nie moge zaznaczyc nawet tej opcji sterowniki zaawansowane... powiedzcie mi jak wkleic screena to wkleje i bd widzieli to.
09 Lut 2010, 18:24
Aby zrobić zrzut ekranu w danym momencie należy wybrać na przycisk Prt Scr na klawiaturze. Następnie wejść w Painta i nacisnąć Ctrl+V, zapisać w formacie PNG i wstawić na jakiś hosting.
09 Lut 2010, 21:54
Palacio napisał(a):Aby zrobić zrzut ekranu w danym momencie należy wybrać na przycisk Prt Scr na klawiaturze. Następnie wejść w Painta i nacisnąć Ctrl+V, zapisać w formacie PNG i wstawić na jakiś hosting.
Prosil o powiedzenie mi jak sie wkleja screena na temat a nie jak sie go robi.
09 Lut 2010, 22:35
Widzę, że się nie rozumiemy, więc zamiast pisania kolejnych postów podam ci po prostu gotowca.
http://www.forum.tweaks.pl/tworzenie-sc ... t5077.html