Posty, które nie nadają się do publikacji w innych działach.
Zablokowany temat

miło było ale się ... kończy

19 Sie 2008, 18:34

Prawie pewne jest to, iż po 1IX nie zobaczycie mnie już niegdy na forum INSTALKI.pl. Fajnie było, ale cóż, czas odejść.

19 Sie 2008, 18:36

Dlaczego Cię nie zobaczymy, o ile można wiedzieć???

19 Sie 2008, 18:42

Ehh :( Czemu odchodzisz ?
Dobry z Ciebie Instalkowiec
Cóż musimy uszanować Twoją wolę
Powodzenia w życiu
Pozdro !

19 Sie 2008, 19:03

Palacio czy tam gdzie będziesz nie będziesz mieć dostępu do sieci :?: szkoda że odchodzisz :-( no ale cóż... takie życie bywa ostatnio byłeś bardzo aktywny.

19 Sie 2008, 19:04

Cóż wyrażę to jednym słowem - obowiązki. Skończyło się dobre a zaczyna to gorsze. Nie będę o tym opowiadał. Po prostu za dużo czasu traciłem na niektóre sprawy. Nie chodzi tu tylko o forum. Postanowiłem oderwać się trochę od wygód XXI wieku i pożyć własnym życiem. Koniec także z grami, więc każdy kto liczy, że z nim jeszcze zagram - pomylił się. Wpływ na to ma także kilka innych mniej istotnych rzeczy. Oczywiście, jeżeli znajdę czas to wpadnę na forum, no chyba że pod namową życzliwych i tych nieżyczliwych userów zostanbę jednak, chociaż wątpię, bo jest wilu lepszych ode mnie. Fakty są niezaprzeczalne, ludzie się starzeją i tak to już jest. Tak na magrinesie zawsze gdy tak mówię przypomina mi się myśl, iż aptekarz i grabarz to dwa najpewniejsze zawody świata, bo ludzie jak chorowali tak chorują i będą musili kupować leki; i jak umierają tak będą nadal umierać do końca świata. Tak naprawdę nie wiem co robić, czy obrócić się o 180 stopni czy pozostać w miejscu i dalej kontynuować to co zacząłem. Nie zdziwię się jeśli powiecie, że jestem zbyteczny - tak to już jest w dziesiejszym świecie - każdy walczy o swoje. Jeśli natomiast naprwadę chcecie żebym został to powiedzcie a może pod waszą namową zosatnę. Chodzi mi tu głównie o opinie z góry.

19 Sie 2008, 19:08

chcecie żebym został to powiedzcie a może pod waszą namową zosatnę. Chodzi mi tu głównie o opinie z góry.

Nie możemy się w twoje życie angażować to jest twoja wola czy chcesz dalej być z nami czy nie ;-) ja proponuje ci abyś został z nami w sieci

19 Sie 2008, 19:21

Palacio, Decyzja powinna należeć wyłącznie do Ciebie. Jeżeli doszedłeś do wniosku że uzależniłeś się od komputera, gier, internetu i wszystko poza tymi 3 rzeczami było dla Ciebie mało ważne i chcesz to zmienić to uważam że powinieneś tak zrobić. Wirtualny świat nie powinien być ważniejszy od życia, rodziny, domu, dzieci..... Nie ma użytkowników potrzebnych i nie potrzebnych..... wszyscy jesteśmy członkami tego forum i wszyscy je tworzymy.....

Pozdrawiam Serdecznie.

19 Sie 2008, 19:27

Z komputerem ostrożnie
Zostań wcale nie jesteś zbyteczny forum Tworzymy MY i tylko my każdy user to taka cegiełka we wielkim murze a każda cegiełka tutaj się liczy i to bardzo więc niech nikt nie pisze że jest zbyteczny każdy wprowadza do forum coś nowego ! Tutaj mógłbym sie rozpisywać ale nie będę was zanudzał
Nikt tutaj chyba nie ocenia ludzi po postach i pochwałach
Pozdro :wink:

19 Sie 2008, 19:32

Chłopaki dobrze gadają ;-) proste że admin rządzi wywala i przywraca albo mod daje + i - ale jak by byli na forum tylko admini i modzi to forum nie było by takie słynne jak jest a słynnoś jest dzięki userom jak by nie userzy to forum było by mało sławne,być userem na forum (który potrafi przeważnie pomagać) czy być kimś wyższym z rangi powinno być się dumnym że można komuś pomóc i nic za to nie mieć może tylko rozgłos że jesteś w miarę dobry..

19 Sie 2008, 19:50

LOL co to jest:?:?:?:?:?:?:?:?:?: Kto to pisał:?: Ja pie****e kto to zrobił :?: Boże co za bzdury!!! Gdzie to jeszcze jest na forum :?:?:?: Chyba jakiegos rootkita mam albo inny shit. Sory, że tak ostro piszę ale nie moge w to uwieżyć!

19 Sie 2008, 19:52

Palacio co się dzieje powiedz jaśniej !

19 Sie 2008, 19:54

Nie wiem co jest! Ktoś się wbił na moje konto chyba i napisał takie gówno. Jestem zdesperowany, więc proszę o zrozumienie. Nie wiem co robić czy wyjść z forum czy jakoś pomożecie? może logi dam?

19 Sie 2008, 19:55

Zmień hasło na jakieś skomplikowane !
Nic nie rozumiem
Trzeba chyba Admina o pomoc poprosić

19 Sie 2008, 20:00

Zmieniłem hasło. Nie wiem czy to pomoże. Pewnie jutro rano będzie ze 100 takich tematów. A to nie ja pisałem! Co robić, bo mi dysk żre, już gry bierze!

19 Sie 2008, 20:04

Masz jeszcze te posty które ktoś ci je napisał :?: najlepiej przypomnij sobie kto mógł siedzieć na twoim kompie i pisać albo czy u kogoś nie byłeś i czy przypadkiem nie zapomniałeś wylogować konta :?:
Zablokowany temat