TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

miło było ale się ... kończy

Posty, które nie nadają się do publikacji w innych działach.

miło było ale się ... kończy

Postprzez Palacio » 19 Sie 2008, 18:34

PostUA:

Prawie pewne jest to, iż po 1IX nie zobaczycie mnie już niegdy na forum INSTALKI.pl. Fajnie było, ale cóż, czas odejść.
Awatar użytkownika
Palacio
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 05 Paź 2007, 20:14
Miejscowość: Władywostok
Pochwały: 82

Postprzez mateusz x man » 19 Sie 2008, 18:36

PostUA:

Dlaczego Cię nie zobaczymy, o ile można wiedzieć???
mateusz x man
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 09 Cze 2007, 13:15
Miejscowość: Kielce
Pochwały: 2

Postprzez murarz777 » 19 Sie 2008, 18:42

PostUA:

Ehh :( Czemu odchodzisz ?
Dobry z Ciebie Instalkowiec
Cóż musimy uszanować Twoją wolę
Powodzenia w życiu
Pozdro !
Człowiek, który porusza się w tłumie, nie dojdzie dalej niż inni. Ten, który chodzi samotnie, może znaleźć się tam gdzie jeszcze nikogo nie było.
Awatar użytkownika
murarz777
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 09 Lip 2007, 01:51
Miejscowość: nie wiem
Pochwały: 3

Postprzez Dawid255151 » 19 Sie 2008, 19:03

PostUA:

Palacio czy tam gdzie będziesz nie będziesz mieć dostępu do sieci :?: szkoda że odchodzisz :-( no ale cóż... takie życie bywa ostatnio byłeś bardzo aktywny.
Awatar użytkownika
Dawid255151
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 04 Lis 2007, 18:37

Postprzez Palacio » 19 Sie 2008, 19:04

PostUA:

Cóż wyrażę to jednym słowem - obowiązki. Skończyło się dobre a zaczyna to gorsze. Nie będę o tym opowiadał. Po prostu za dużo czasu traciłem na niektóre sprawy. Nie chodzi tu tylko o forum. Postanowiłem oderwać się trochę od wygód XXI wieku i pożyć własnym życiem. Koniec także z grami, więc każdy kto liczy, że z nim jeszcze zagram - pomylił się. Wpływ na to ma także kilka innych mniej istotnych rzeczy. Oczywiście, jeżeli znajdę czas to wpadnę na forum, no chyba że pod namową życzliwych i tych nieżyczliwych userów zostanbę jednak, chociaż wątpię, bo jest wilu lepszych ode mnie. Fakty są niezaprzeczalne, ludzie się starzeją i tak to już jest. Tak na magrinesie zawsze gdy tak mówię przypomina mi się myśl, iż aptekarz i grabarz to dwa najpewniejsze zawody świata, bo ludzie jak chorowali tak chorują i będą musili kupować leki; i jak umierają tak będą nadal umierać do końca świata. Tak naprawdę nie wiem co robić, czy obrócić się o 180 stopni czy pozostać w miejscu i dalej kontynuować to co zacząłem. Nie zdziwię się jeśli powiecie, że jestem zbyteczny - tak to już jest w dziesiejszym świecie - każdy walczy o swoje. Jeśli natomiast naprwadę chcecie żebym został to powiedzcie a może pod waszą namową zosatnę. Chodzi mi tu głównie o opinie z góry.
Awatar użytkownika
Palacio
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Postprzez Dawid255151 » 19 Sie 2008, 19:08

PostUA:

chcecie żebym został to powiedzcie a może pod waszą namową zosatnę. Chodzi mi tu głównie o opinie z góry.

Nie możemy się w twoje życie angażować to jest twoja wola czy chcesz dalej być z nami czy nie ;-) ja proponuje ci abyś został z nami w sieci
Awatar użytkownika
Dawid255151
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Postprzez destyny » 19 Sie 2008, 19:21

PostUA:

Palacio, Decyzja powinna należeć wyłącznie do Ciebie. Jeżeli doszedłeś do wniosku że uzależniłeś się od komputera, gier, internetu i wszystko poza tymi 3 rzeczami było dla Ciebie mało ważne i chcesz to zmienić to uważam że powinieneś tak zrobić. Wirtualny świat nie powinien być ważniejszy od życia, rodziny, domu, dzieci..... Nie ma użytkowników potrzebnych i nie potrzebnych..... wszyscy jesteśmy członkami tego forum i wszyscy je tworzymy.....

Pozdrawiam Serdecznie.
"Właściwością człowieka jest błądzić, głupiego - w błędzie trwać."
destyny
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Dołączenie: 02 Sie 2006, 09:16
Miejscowość: Łódź
Pochwały: 12

Postprzez murarz777 » 19 Sie 2008, 19:27

PostUA:

Z komputerem ostrożnie
Zostań wcale nie jesteś zbyteczny forum Tworzymy MY i tylko my każdy user to taka cegiełka we wielkim murze a każda cegiełka tutaj się liczy i to bardzo więc niech nikt nie pisze że jest zbyteczny każdy wprowadza do forum coś nowego ! Tutaj mógłbym sie rozpisywać ale nie będę was zanudzał
Nikt tutaj chyba nie ocenia ludzi po postach i pochwałach
Pozdro :wink:
Człowiek, który porusza się w tłumie, nie dojdzie dalej niż inni. Ten, który chodzi samotnie, może znaleźć się tam gdzie jeszcze nikogo nie było.
Awatar użytkownika
murarz777
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Postprzez Dawid255151 » 19 Sie 2008, 19:32

PostUA:

Chłopaki dobrze gadają ;-) proste że admin rządzi wywala i przywraca albo mod daje + i - ale jak by byli na forum tylko admini i modzi to forum nie było by takie słynne jak jest a słynnoś jest dzięki userom jak by nie userzy to forum było by mało sławne,być userem na forum (który potrafi przeważnie pomagać) czy być kimś wyższym z rangi powinno być się dumnym że można komuś pomóc i nic za to nie mieć może tylko rozgłos że jesteś w miarę dobry..
Awatar użytkownika
Dawid255151
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Postprzez Palacio » 19 Sie 2008, 19:50

PostUA:

LOL co to jest:?:?:?:?:?:?:?:?:?: Kto to pisał:?: Ja pie****e kto to zrobił :?: Boże co za bzdury!!! Gdzie to jeszcze jest na forum :?:?:?: Chyba jakiegos rootkita mam albo inny shit. Sory, że tak ostro piszę ale nie moge w to uwieżyć!
Awatar użytkownika
Palacio
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Postprzez murarz777 » 19 Sie 2008, 19:52

PostUA:

Palacio co się dzieje powiedz jaśniej !
Awatar użytkownika
murarz777
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Postprzez Palacio » 19 Sie 2008, 19:54

PostUA:

Nie wiem co jest! Ktoś się wbił na moje konto chyba i napisał takie gówno. Jestem zdesperowany, więc proszę o zrozumienie. Nie wiem co robić czy wyjść z forum czy jakoś pomożecie? może logi dam?
Awatar użytkownika
Palacio
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Postprzez murarz777 » 19 Sie 2008, 19:55

PostUA:

Zmień hasło na jakieś skomplikowane !
Nic nie rozumiem
Trzeba chyba Admina o pomoc poprosić
Awatar użytkownika
murarz777
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Postprzez Palacio » 19 Sie 2008, 20:00

PostUA:

Zmieniłem hasło. Nie wiem czy to pomoże. Pewnie jutro rano będzie ze 100 takich tematów. A to nie ja pisałem! Co robić, bo mi dysk żre, już gry bierze!
Awatar użytkownika
Palacio
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Postprzez Dawid255151 » 19 Sie 2008, 20:04

PostUA:

Masz jeszcze te posty które ktoś ci je napisał :?: najlepiej przypomnij sobie kto mógł siedzieć na twoim kompie i pisać albo czy u kogoś nie byłeś i czy przypadkiem nie zapomniałeś wylogować konta :?:
Awatar użytkownika
Dawid255151
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Następna

Powróć do Śmietnik

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]