TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Miłość nie zna granic??

Tutaj możecie pisać o czym się tylko podoba, tematyka dowolna... niekoniecznie związana z oprogramowaniem.

Postprzez viprex » 26 Mar 2006, 23:25

PostUA:

lonley napisał(a):Z tego co mi opowiadała, ich spotkania wyglądają w ten sposób : on po nią przyjeżdza i jadą gdzieś na kolację, do kina, itp rozmawiają...Ale między nimi nie doszło nawet jeszcze do pocałunku..Myśle, że facet chyba zdaje sobie sprawę z tego, że ona jest dla niego za młoda, a co do tego czy to była miłość do Krystiana, to odpowiem TAK, to była wielka miłość...Której można im było tylko pozazdrościć...
Zawsze sie śmiali, że dzięki mnie mogli się poznać, bo pewnie do tej pory żadne z nich nie zrobiłoby nawet najmniejszego kroku..
Teraz znowu czuję, że muszę im pomóc, bo Kris już mnie o to prosił, dlatego staram się zrobić coś, żeby ona zrozumiała, że nie kocha tego STARUCHA!! Mieli wspólne plany, marzenia, i wszystko prysło..

Z kąd wiesz że nie doszło do pocałunku itd. :oops:

Może nie zawsze dowiadujesz się o wszystkim
8)
Ładnie, zgrabnie i na temat
Awatar użytkownika
viprex
Postujący
Postujący

Dołączenie: 11 Sie 2005, 22:03
Miejscowość: zza siedmiu gór

Postprzez lonley » 26 Mar 2006, 23:39

PostUA:

Bo po pierwsze ja zawsze o takich rzeczach się dowiaduję pierwsza, a po drugie mi to powiedziała... :D Czyli się z nim nie całowała...I mam nadzieje, że nie posunie się nawet do tego szczegółu...
Sag nicht was du willst..
Sag mir was ich hören will..
Sag mir, daß ich ein Teil aus deinem Leben bin..
Awatar użytkownika
lonley
Postujący
Postujący

Dołączenie: 26 Sty 2006, 19:18
Miejscowość: podkarpacie

Postprzez viprex » 27 Mar 2006, 11:01

PostUA:

Oki oki nie unoś się, skoro Ty zawsze dowiadujesz sie wszystkiego pierwsza to nie było pytania

Chief napisał(a):gosciu znalazł sobie jakas lolitke i dla niego jest spoko!!
tez bym wcale nienazekał jakbym taka sobie spotkał.
niewiem na 3 - 6 miesiecy niedłuzej.

róznica pomiedzy 18 a 30 letnia osoba jest ooooooogromna ! istna przepasc.
i watpie zeby ta znajomosc długo przetrwała!!

[/img]

Jest w tym racja, przecież gdyby nie szukał to by się nie angożował :wink:
Awatar użytkownika
viprex
Postujący
Postujący

Postprzez Chief » 27 Mar 2006, 11:44

PostUA:

lonley powiedział ze dowidujesz sie o wszystkim pierwsza ale zapomiałas wspomieć ze twoja kolezanka nie powiedziała ci o tym ze poznała jakiegos faceta i jest z nim juz 3 miesiace !!
powiedziała ci po 3 miesiacach dopiero wie moze i to tez ukrywa przed toba!

wiec zastanów sie moze twoja kolezankaa niezawsze mówi ci wszystko!!

pozdrawiam
Awatar użytkownika
Chief
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 08 Gru 2005, 22:26
Miejscowość: Warmia

Postprzez lonley » 27 Mar 2006, 13:30

PostUA:

Ej ludzie ja jestem DZIEWCZYNĄ!! Więc Lonley powiedziała a nie powiedział... :D

Poza tym ona stwierdziła, że nie wiedziała jak ma mi to powiedzieć, bo wiedziała,. że zależy mi na tym, żeby byli razem..
Pozdrawiam...

Poza tym to nie miał być post o tym, czy moja kumpela mówi mi o wszystkim, tylko pytałam co zrobilibyście na moim miejscu..???? :D
Awatar użytkownika
lonley
Postujący
Postujący

Postprzez viprex » 27 Mar 2006, 13:56

PostUA:

lonley napisał(a):Poza tym to nie miał być post o tym, czy moja kumpela mówi mi o wszystkim, tylko pytałam co zrobilibyście na moim miejscu..???? :D

Napisałem - spokojnie :wink: poczekamy zobaczymy nic na siłę bo można tylko zaszkodzić :roll:
Awatar użytkownika
viprex
Postujący
Postujący

Postprzez Chief » 27 Mar 2006, 15:20

PostUA:

przeoprasza zjadłem jedna literke !!
nerwowa z ciebie kobietka

juz juz spokojnie

odradz jej ten zwiazek jak tego niewiem poddaje sie!!

ale nic dobrego z tego nie wyniknie!! napewno

pozdrawiam
Awatar użytkownika
Chief
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 08 Gru 2005, 22:26
Miejscowość: Warmia

Postprzez lonley » 27 Mar 2006, 15:50

PostUA:

Przecież żartowałam, domyśliłam się po reszcie, że wiesz, że jestem dziewczyną...Takiej spokojnej dziewczyny jak ja jeszcze nie widziałeś...Nawet się obrazić nie umiem...Jak ktoś mnie zdenerwuje lub powie coś głupiego to od razu daję się przeprosić, albo wogóle udaję focha, a potem się śmieję... :D No cóż, taka już jestem..

Dzisiaj do niej zadzwonię, to się dowiem co i jak...Próbuję cały czas, nawet z jej bratem już o tym gadaliśmy, ale ani on ani ja nie wiemy dokładnie jak można ją do niego zniechęcić.. :D
Awatar użytkownika
lonley
Postujący
Postujący

Postprzez skylinegtr » 28 Mar 2006, 17:05

PostUA:

Sprawa jest po prostu cięzka. Mnie sie wydaje ze kolezanka przestanie go kochac jak ten poprostu będzie miał coraz mniej czasu na nią , przestaną chodźić nakolacje i do kina. A ciekawi mnie co na to jej rodzice mówią??
Straights sections are made for fast cars. Turns are made for fast drivers. - C.McRae

Drift isn't the fastest way trought the corner. But it's the most exciting way. - Keiichi Tsuchiya

Oo\__/oO

Skyline is the limit......
Awatar użytkownika
skylinegtr
Postujący
Postujący

Dołączenie: 11 Mar 2006, 16:57

Postprzez lonley » 28 Mar 2006, 19:05

PostUA:

Nie wiedzą, wiem tylko ja i jej 2 lata starszy brat..

Wreszcie udało mi się do niej dodzwonić..Pogadałam sobie z nią trochę i chyba będzie dobrze (pomijając moją powolną śmierć za rachunek telefoniczny)..Stwierdziła dziś "może masz rację, że to głupie, ale wydaje mi się, że mi na nim zależy", a kiedy zapytałam "wydaje Ci się??", odpowiedziała, "tak, wydaje mi się" ... nie wiem co się z nią dzieje...
Poza tym po długiej rozmowie z bratem a potem ze mną zdecydowała się spotkać z Krystianem, a to już plus..
Awatar użytkownika
lonley
Postujący
Postujący

Postprzez viprex » 28 Mar 2006, 19:55

PostUA:

Jak mówiłem nie za szybko, małymi kroczkami :wink:
Wszystko będzie w porzadku

W końcu nie odrazu Kraków zbudowano :D :D
Awatar użytkownika
viprex
Postujący
Postujący

Postprzez skylinegtr » 29 Mar 2006, 15:09

PostUA:

Słuchaj byłem kilka razy na miejscu Krystiana , i wydaje mi sie ze nie będzie sie chciał z nia widziec.
Straights sections are made for fast cars. Turns are made for fast drivers. - C.McRae

Drift isn't the fastest way trought the corner. But it's the most exciting way. - Keiichi Tsuchiya

Oo\__/oO

Skyline is the limit......
Awatar użytkownika
skylinegtr
Postujący
Postujący

Dołączenie: 11 Mar 2006, 16:57

Poprzednia

Powróć do Free Post

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Brak zarejestrowanych użytkowników