TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Miłość nie zna granic??

Tutaj możecie pisać o czym się tylko podoba, tematyka dowolna... niekoniecznie związana z oprogramowaniem.

Miłość nie zna granic??

Postprzez lonley » 26 Mar 2006, 19:16

PostUA:

Tych wiekowych także...
Moja koleżanka, która ma 17 lat, zakochała się w "Panu", króry równie dobrze mógłby być jej ojcem..Ma 35 lat..Między nimi jest 18 lat różnicy!!!! Kiedy mi to powiedziała po prostu opadła mi szczęka..Chodziła z moim kolegą przez 2 lata i zerwała z nim przez tego "Pana", a kiedyś była w nim bardzo zakochana..Nie wiem co jej odbiło, ale spotyka się z tym gościem już od 3 miesięcy i dopiero teraz mi o tym powiedziała..On jest wolny, nie ma zobowiązań..Co mam jej doradzić?? On twierdzi, że ją KOCHA!! Co zrobilibyście na moim miejscu?? Tłumaczyłam jej już, że jest trochę za stary, ale się uparła i nie chce nikogo słuchać..Gdyby był np. żonaty lub miał dzieci na 100% próbowałabym ją przekonać, że to nie ma sensu i żeby się nie pakowała w bagno, ale ona tłumaczy się tym, że jest WOLNY!!!!
Sag nicht was du willst..
Sag mir was ich hören will..
Sag mir, daß ich ein Teil aus deinem Leben bin..
Awatar użytkownika
lonley
Postujący
Postujący

Dołączenie: 26 Sty 2006, 19:18
Miejscowość: podkarpacie

Postprzez skylinegtr » 26 Mar 2006, 19:28

PostUA:

Nie chce być hamski , ale według mnie twoja kolezanka opamięta sie wtedy jak zajdzie w ciąze......
Straights sections are made for fast cars. Turns are made for fast drivers. - C.McRae

Drift isn't the fastest way trought the corner. But it's the most exciting way. - Keiichi Tsuchiya

Oo\__/oO

Skyline is the limit......
Awatar użytkownika
skylinegtr
Postujący
Postujący

Dołączenie: 11 Mar 2006, 16:57

Postprzez lonley » 26 Mar 2006, 19:37

PostUA:

Nie jesteś chamski, napisałam to, bo chce poznać opinie innych na ten temat..Na szczęście nie masz racji i nie będziesz miał, bo ona nie jest głupia i nie wpadnie..Jest na tabletkach antykoncepcyjnych od ok. 5 miesięcy..Poza tym z tego co mi mówiła to nie zaczeła z nim jeszcze sypiać..I DOBRZE!! Mam nadzieję, że jej przejdzie zanim wpakuje mu się do łóźka..Zresztą nie jest pierwszą lepszą..Swój pierwszy raz miała z chłopakiem, którego kochała nad życie, dopóki nie pojawił się ten staruch..Krystian wie tylko tyle, że zostawiła go dla innego, lepiej żeby się nie dowiedział ile ten INNY ma lat..
Awatar użytkownika
lonley
Postujący
Postujący

Postprzez Chief » 26 Mar 2006, 19:40

PostUA:

17 i 18 lat to najgorszy okres w zyciu kazdego człowieka( jesli sie przyjzec z perspektywy lat ) hormony te sprawy.

robiło sie wiele głupich rzeczy, których nigdy w zyciu sie nierobi.

podejrzewam, ze to samo spotyka twoja kolezanke!!
na twoim miejscu odradził bym jej kontakty z tym facetem, ona ma dopiero 17 lat. powinna szukac partnera wsródł swoich rówieśników a nie spotykac sie ze `` wujkiem``.
zdecydowanie odradzam takie kontakty.

jezeli by była starsza czemu nie ale w wieku 17 czy 18 lat to nie jest wskazane.

pózniej czemu nie ale teraz weto!!!

POzdrawiam
Awatar użytkownika
Chief
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 08 Gru 2005, 22:26
Miejscowość: Warmia

Postprzez lonley » 26 Mar 2006, 19:49

PostUA:

Chief, właściwie myślimy tak samo...
Ale jest jeden problem - ona ma teraz różowe okularki, jest zaślepiona "miłością" (jeśli to jest miłość) i myśli zupełnie inaczej..
Próbowałam jej już tłumaczyć, ale nie dociera do niej fakt, że ten gość jest 18 lat starszy!! Jak mam ją przekonać, że ta znajomość nie ma sensu, skoro ona mnie nie słucha.. :(
Zawsze sobie doradzałyśmy w różnych sprawach, to ja poznałam ją z Krystianem (19 l), bo wiedziałam, że on jej się podoba, a ona jemu..i było dobrze, a teraz...szkoda gadać. Kris się troszkę podłamał, ale to twardy facet, da sobie radę, o ile się nie dowie, że ten gość jest duuuuuuużo starszy, nawet od niego..
Awatar użytkownika
lonley
Postujący
Postujący

Postprzez iwan10 » 26 Mar 2006, 20:42

PostUA:

No typ to wiadomo szuka sobie młodszej ale bez przesady to juz jest PEDOFILIA 18 lat różnicy :evil:
Jest troche takich ludzi co nie lubia pedofili :? jak by dostał troszke ten "romeo" to by sam jej wytłumaczył ze to nie ma sensu itd...

Ciezka sprawa.A jak twoja koleżanka nie chce tego zrozumieć to jej nie wytłumaczysz.
iwan10
Postujący
Postujący

Dołączenie: 28 Paź 2005, 18:36

Postprzez qazimen » 26 Mar 2006, 20:47

PostUA:

iwan10 napisał(a):No typ to wiadomo szuka sobie młodszej ale bez przesady to juz jest PEDOFILIA 18 lat różnicy :evil:
Jest troche takich ludzi co nie lubia pedofili :? jak by dostał troszke ten "romeo" to by sam jej wytłumaczył ze to nie ma sensu itd...

Ciezka sprawa.A jak twoja koleżanka nie chce tego zrozumieć to jej nie wytłumaczysz.

i tu sie zgodze :? :?
qazimen
Postujący
Postujący

Dołączenie: 13 Gru 2005, 14:44
Miejscowość: Kraków

Postprzez lonley » 26 Mar 2006, 21:13

PostUA:

Wiecie, może i macie racje, ale to pedofilia już nie jest, bo to nie jest już dziecko, za miesiąc ma 18stkę.. :P , ciekawe czy on na niej będzie..hahaha..

Macie jakieś pomysły jak ją przekonać do tego, żeby zakończyła tą znajomość??
Awatar użytkownika
lonley
Postujący
Postujący

Postprzez viprex » 26 Mar 2006, 21:21

PostUA:

lonley napisał(a):Wiecie, może i macie racje, ale to pedofilia już nie jest, bo to nie jest już dziecko, za miesiąc ma 18stkę.. :P , ciekawe czy on na niej będzie..hahaha..

Macie jakieś pomysły jak ją przekonać do tego, żeby zakończyła tą znajomość??

Ona sama musi to załatwić. 8)

Martwisz się o kolżankewięc logiczne że chcesz reagować na zaistniałą sytuację. Ale czasami lepiej zostawic niektóre sprawy swojemu biegowi. Może facio ma jako tako poukładane we łbie i zrozumie że to wszystko jest nie na miejscu :583: :584:

żebyś się nie zdziwiła jak przywali na imprezke :wink:
Ładnie, zgrabnie i na temat
Awatar użytkownika
viprex
Postujący
Postujący

Dołączenie: 11 Sie 2005, 22:03
Miejscowość: zza siedmiu gór

Postprzez lonley » 26 Mar 2006, 21:34

PostUA:

Viprex, zgoda, ale nie rozumiem jednego..Jeszcze jakieś 3 miesiące temu pokłóciła się z Krisem..Ale stwierdzili, że będą ze sobą, bo się kochają, a tu nagle..Dziś powiedziała mi, że spotyka się z nim od 3 miesięcy..i twierdzi, że go kocha..Ewidentnie coś mi nie gra..Znam ją od dziecka i wiem, że nie zakochuje i nie odkochuje się z dnia na dzień..
Awatar użytkownika
lonley
Postujący
Postujący

Postprzez viprex » 26 Mar 2006, 21:39

PostUA:

lonley napisał(a):Viprex, zgoda, ale nie rozumiem jednego..Jeszcze jakieś 3 miesiące temu pokłóciła się z Krisem..Ale stwierdzili, że będą ze sobą, bo się kochają, a tu nagle..Dziś powiedziała mi, że spotyka się z nim od 3 miesięcy..i twierdzi, że go kocha..Ewidentnie coś mi nie gra..Znam ją od dziecka i wiem, że nie zakochuje i nie odkochuje się z dnia na dzień..

Facet wypełnił luke po Krisie - wysłuchał ,przytulił ,zapewnił że może na niego liczyć - i cała filozofia :wink:

To Kris powinien zawalczyć o Nią,a nie usuwać się w cień :504:
Ładnie, zgrabnie i na temat
Awatar użytkownika
viprex
Postujący
Postujący

Dołączenie: 11 Sie 2005, 22:03
Miejscowość: zza siedmiu gór

Postprzez qazimen » 26 Mar 2006, 21:43

PostUA:

viprex napisał(a):
lonley napisał(a):Viprex, zgoda, ale nie rozumiem jednego..Jeszcze jakieś 3 miesiące temu pokłóciła się z Krisem..Ale stwierdzili, że będą ze sobą, bo się kochają, a tu nagle..Dziś powiedziała mi, że spotyka się z nim od 3 miesięcy..i twierdzi, że go kocha..Ewidentnie coś mi nie gra..Znam ją od dziecka i wiem, że nie zakochuje i nie odkochuje się z dnia na dzień..

Facet wypełnił luke po Krisie - wysłuchał ,przytulił ,zapewnił że może na niego liczyć - i cała filozofia :wink:

To Kris powinien zawalczyć o Nią,a nie usuwać się w cień :504:

ten stary koles jeszcze pewnie ma kase 8) no i pewnie dojrzalszy jest i to w nim lubi... :?

ale człowiek uczy sie na błedach
qazimen
Postujący
Postujący

Dołączenie: 13 Gru 2005, 14:44
Miejscowość: Kraków

Postprzez Chief » 26 Mar 2006, 22:41

PostUA:

gosciu znalazł sobie jakas lolitke i dla niego jest spoko!!
tez bym wcale nienazekał jakbym taka sobie spotkał.
niewiem na 3 - 6 miesiecy niedłuzej.

róznica pomiedzy 18 a 30 letnia osoba jest ooooooogromna ! istna przepasc.
i watpie zeby ta znajomosc długo przetrwała!!

[/img]
Awatar użytkownika
Chief
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 08 Gru 2005, 22:26
Miejscowość: Warmia

Postprzez Teguila » 26 Mar 2006, 22:49

PostUA:

Daj jej czasu sama dojdzie do wniosków, a jeśli nie to nie ma co się ładowac. Choć to jest chore moim zdaniem. A z własnego życiorysu powiem że o swoje trzeba walczyć. Niech jej były nie daje tak łątwo za wygraną, z drugiej strony jeśli ona sie rzuca w ramiona pierwszego lepszego po kłotni ... to nie jest dobrze, to nei była miłość
Pozdrawiam
Teguila
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 06 Mar 2006, 08:15
Miejscowość: Dziki wschód ...

Postprzez lonley » 26 Mar 2006, 23:07

PostUA:

Z tego co mi opowiadała, ich spotkania wyglądają w ten sposób : on po nią przyjeżdza i jadą gdzieś na kolację, do kina, itp rozmawiają...Ale między nimi nie doszło nawet jeszcze do pocałunku..Myśle, że facet chyba zdaje sobie sprawę z tego, że ona jest dla niego za młoda, a co do tego czy to była miłość do Krystiana, to odpowiem TAK, to była wielka miłość...Której można im było tylko pozazdrościć...
Zawsze sie śmiali, że dzięki mnie mogli się poznać, bo pewnie do tej pory żadne z nich nie zrobiłoby nawet najmniejszego kroku..
Teraz znowu czuję, że muszę im pomóc, bo Kris już mnie o to prosił, dlatego staram się zrobić coś, żeby ona zrozumiała, że nie kocha tego STARUCHA!! Mieli wspólne plany, marzenia, i wszystko prysło..
Awatar użytkownika
lonley
Postujący
Postujący

Następna

Powróć do Free Post

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]