TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Mini wieża z odtwarzaniem filmów?

Tutaj możecie pisać o czym się tylko podoba, tematyka dowolna... niekoniecznie związana z oprogramowaniem.

Mini wieża z odtwarzaniem filmów?

Postprzez Olo_PL » 22 Sie 2008, 17:14

PostUA:

Po długich namysłach zamiast zwykłych głośników do komputera postanowiłem sobie kupić mini wierze, najlepiej taką z możliwością odtwarzania filmów divix. Przeszukując różne sklepy natrafiłem na takie coś: http://www.nokaut.pl/wieze/daewoo-rd430 ... wieza.html.

No i tak:
1. Czy ta wieża ma możliwość podpięcia się pod monitor plazmowy? (mój monitor to: (flatron l204ws LG)
2. Jaka jest jakość odtwarzanego obrazu na monitorze takie wierze?

Jak macie jakieś inne propozycje takich wież to pisać. Cena do 400, 450 PLN.
Mój sprzęt: System: Microsoft Windows XP professional z dodatkiem SP2 Processor: AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Prcesor 3600+ 2.01Ghz Karta graficzna: Nvidia GeForce 8600 GT 256mb Pamięć ram: 2,00 GB Monitor: Flatron L204WS LG
Awatar użytkownika
Olo_PL
Postujący
Postujący

Dołączenie: 01 Lis 2007, 18:47
Pochwały: 1

Re: Mini wieża z odtwarzaniem filmów?

Postprzez kukaszr » 22 Sie 2008, 17:34

PostUA:

Olo_PL napisał(a):Po długich namysłach zamiast zwykłych głośników do komputera postanowiłem sobie kupić mini wierze, najlepiej taką z możliwością odtwarzania filmów divix. Przeszukując różne sklepy natrafiłem na takie coś: http://www.nokaut.pl/wieze/daewoo-rd430 ... wieza.html.

No i tak:
1. Czy ta wieża ma możliwość podpięcia się pod monitor plazmowy? (mój monitor to: (flatron l204ws LG)
2. Jaka jest jakość odtwarzanego obrazu na monitorze takie wierze?

Jak macie jakieś inne propozycje takich wież to pisać. Cena do 400, 450 PLN.

Monitor LCD ;-) nie widziałem jeszcze monitorów plazmowych -pewnie sa ;-)

Wiec tak, napewno idzie podłączyć ją do TV, za pomoca wejścia SCART, do komputera wątpie żeby była wtyczka RGB czy DVI.
Prędzej podłączysz do S-video pod karte graficzną.
Chyba, ze dokupisz zewnętrzny tuner tv -wtedy sie uda.

P.S Nie lepiej kupić wieże np. philipsa -bez dvd i dodatkowo odtwarzacz manty za 109zł?
Chciałbym umrzeć we śnie jak mój dziadek... a nie jak jego pasażerowie głośno krzycząc :D
Awatar użytkownika
kukaszr
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 29 Gru 2005, 12:16
Miejscowość: Poznań
Pochwały: 2

Re: Mini wieża z odtwarzaniem filmów?

Postprzez Palacio » 22 Sie 2008, 18:17

PostUA:

Napisz jaki masz zasilacz. Może być tak że będziesz musiał go zmienić.
Awatar użytkownika
Palacio
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 05 Paź 2007, 20:14
Miejscowość: Władywostok
Pochwały: 82

Powróć do Free Post

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]