TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

mks vir 2005- dziwny problem

Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.

mks vir 2005- dziwny problem

Postprzez kramek » 12 Lis 2005, 09:36

PostUA:

Witam. Ok 20 pare dni temu po włączeniu kompótera mks zaczął ściagac aktualizację. Wszystko szło dobrze, dopuki nie zabrali prądu. Była to 3 minutowa awaria. Po właczeniu kompótera mks juz się nie aktualizował az do dziś. Nawet wyświetlił mi sie komunikat ze baza wirusów ma więcej niż 15 dni. Myślałem że jak nie ściągneło tamtej aktualizacji, to ściągnie nmastepną. Co dziwne pojawia mi się komunikat uruchom aktualizacje. Po kliknieciu na ten komunikat jest zero reakcji. Gdy odpalam moduł aktualizacji jest tak samo. Czy ktoś miał taki problem??? Co mam zrobic??? POMOCY :(!!! Pozdro
kramek
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 20 Paź 2004, 16:35
Miejscowość: Suwałki

Postprzez janczak9 » 12 Lis 2005, 12:35

PostUA:

Sprubuj wgrać program na nowo i wtedy zobaczymy a jak nie to format. ja tak zrobiłem
Ostatnio edytowany przez janczak9, 17 Sie 2012, 10:56, edytowano w sumie 1 raz
Awatar użytkownika
janczak9
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 27 Paź 2005, 20:38

Postprzez Hpest » 12 Lis 2005, 14:01

PostUA:

Spróbuj użyć funkcji "przywracanie systemu". Cofnij system do stanu przed awarią. :) Jeśli nie pomoże to ponowne zainstalowanie aplikacji powinno pomuc:
-> MKS_VIR 2005
-> http://www.instalki.pl/programy/download/Windows/antywirusy/MKS_VIR_2005.html
Awatar użytkownika
Hpest
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 23 Lip 2005, 22:37
Miejscowość: [E]lita..

Powróć do Programy

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]