TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
UA: Mozilla/5.0 (Windows NT 5.1; rv:15.0) Gecko/20100101 Firefox/15.0.1
Witam. Kiedy przedłużałem umowę z multimedią dostałem modem o nazwie Huawei E173 wraz z kartą aktywacyjną. Było to ze dwa miesiące temu i jeszcze nie zdążyłem tego podłączyć. Może ktoś to wytłumaczyć co to daje i jakie koszta są używania tego modemu? Mam nadzieje że dobry dział.
UA: Mozilla/5.0 (Windows NT 5.1) AppleWebKit/537.4 (KHTML, like Gecko) Chrome/22.0.1229.94 Safari/537.4
Wszystko zależy od tego w jaki sposób wykorzystujesz Internet. Jeżeli korzystasz w domu, to mobilny Internet jest nieporozumieniem. Natomiast poza domem jak najbardziej. Musisz jednak pamiętać o limitach na przesyłanie danych, które są z reguły bardzo niskie, a po ich wyczerpaniu transfer strasznie schodzi w dół.