Tematyka związana z produktami firmy Microsoft.
Wyślij odpowiedź

Mój komputer i brak mozliwosci wlaczenia czego kolwiek

26 Gru 2007, 22:55

witam. mam nastepujacy problem. dzis byla u mnie rodzinka i jak wchodze na moj komputer i przykladowo na dysk D: wlacza sie formatowanie dysku. nie moge wlaczyc zadnego programu tylko IE. co sie moglo stac i czy da sie to naprawic. bo mam wazne dokumenty ktorych obecnie nie moge skopiowac ani nic z nimi zrobic. blagam o pomoc.

26 Gru 2007, 23:08

Start/wszystkie programy/akcesoria/narzendza systemowe przywracanie systemu ustaw na dzen wczesnej dane powiny zostac ustawiena sie zmienia

Prosze o Pochfale

26 Gru 2007, 23:14

nawet mi sie nie chce wlaczyc. nic mi sie nie chce wlaczyc;/

26 Gru 2007, 23:41

Dysk lokalny w reke i idzemy do kolegi zgrywamy wszysko i formacik
Ale to tylko jak sie spieszysz czekaj morze ci ktos jeszcze pomorze :wink:

26 Gru 2007, 23:43

poszedlbym do qmpla ale ja mam dysk sata a on ma wejscie tylko ata. chyba ze zainstaluje na na dysku 8gb widnowsa xp i jakos sprobuje przeniesc te dokumenty z mojego zwyklego dysku na ten maly. prosze o dalsza pomoc. bardzo zalezy mi na tym dokumentach

27 Gru 2007, 08:37

Jak włanczasz komputer i przejdzą te informacje o procku i ramach (chyba wiesz oco biega ? ) to nacisnij F5 i wybierz tryb awaryjny.
i jak włączy ci się komp daj przywrucenie systemu

27 Gru 2007, 10:37

niestety w awaryjnym tez nic nie chce dzialac. po wcisnieciu F5 dalem jeszcze przywrocenie ostatnio dobrze znanej konfiguracji i tez nic. czy jest jeszczen jakis sposob zeby zachowac te dane??akurat te dane mam jeszcze na dysku C:

27 Gru 2007, 10:51

to chyba jedyna możliwosc zgranie tego na pendrive

27 Gru 2007, 12:14

Wrzuć płytke xp i tam będzie polecenie napraw "R" nie myl z konsolą odzyskiwania systemu. Wymieni Ci pliki systemowe i będzie git nic nie stracisz i wszystkie programy będą działać.

27 Gru 2007, 17:02

Dawid255151 napisał(a):to chyba jedyna możliwosc zgranie tego na pendrive
probowalem ale nawet tego mi nie wykryje
1jaa napisał(a):Wrzuć płytke xp i tam będzie polecenie napraw "R" nie myl z konsolą odzyskiwania systemu. Wymieni Ci pliki systemowe i będzie git nic nie stracisz i wszystkie programy będą działać.
chyba tak zrobie. pliki odzyskalem juz, gdyz zainstalowalem winde na drugim dysku. dzienx za pomoc.
Wyślij odpowiedź