TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

monitor LG WIDE Flatron m228WA

Szukasz sterownika? Masz problem? Wszystko związane ze sterownikami itp.
Regulamin forum
1. Przed stworzeniem nowego tematu proszę o skorzystanie z opcji "Szukaj" (górne menu).

2. Baza sterowników do drukarek oraz urządzeń wielofunkcyjnych.

monitor LG WIDE Flatron m228WA

Postprzez hadzik1990 » 20 Maj 2015, 00:33

PostUA: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/42.0.2311.152 Safari/537.36


Witam szukam sterowników do w/w monitora LG WIDE Flatron m228WA kupiłem go na allegro jego rozdzielczość to 1680x1050 niestety mogę ustawić 1440x900. Dodam że sterowniki do karty graficznej są najnowsze według komunikatu, program CCC pokazuje mi że nie widzi tego drugiego monitora i nazywa go unknown.b Pierwszy monitor to SyncMaster t220HD. Czy ktoś może mi pomóc ? Dodam że drugi monitor jest podłączony przejściówką VGA NA DVI-I. Karta graficzna to Radeon 6800 series. może ktoś ma płytkę ze sterownikami ? Poprosił bym o e-maila : [email protected]
hadzik1990
Forumowicz
Forumowicz
 
Posty: 4
Dołączenie: 20 Maj 2015, 00:26

Re: monitor LG WIDE Flatron m228WA

Postprzez b0rygo » 20 Maj 2015, 10:45

PostUA: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.3; WOW64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/42.0.2311.152 Safari/537.36


Może być inny problem - twoja karta graficzna nie obsługuje tej rozdzielczości. Nie jestem pewien ale upewnij się bo to może być problem.
Awatar użytkownika
b0rygo
Forumowicz
Forumowicz
 
Posty: 74
Dołączenie: 25 Lis 2012, 23:03

Re: monitor LG WIDE Flatron m228WA

Postprzez hadzik1990 » 20 Maj 2015, 22:41

PostUA: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; Win64; x64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/43.0.2357.65 Safari/537.36


jeśli chodzi o obsługiwanie rozdzielczości to na pierwszym monitorze mam normalną rozdzielczość


http://naforum.zapodaj.net/10b9a66632ef.jpg.html
hadzik1990
Forumowicz
Forumowicz
 
Posty: 4
Dołączenie: 20 Maj 2015, 00:26

Re: monitor LG WIDE Flatron m228WA

Postprzez mateo8898 » 20 Maj 2015, 23:03

PostUA: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.2; WOW64; rv:38.0) Gecko/20100101 Firefox/38.0


Awatar użytkownika
mateo8898
Moderator
Moderator
 
Posty: 15378
Dołączenie: 15 Maj 2009, 14:55
Pochwały: 966

Re: monitor LG WIDE Flatron m228WA

Postprzez hadzik1990 » 22 Maj 2015, 10:36

PostUA: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; Win64; x64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/43.0.2357.65 Safari/537.36


Ale co tam mogę zmienić przenosi mnie do ustawień rozdzielczości. W programie CCC pokazuje że ten drugi monitor jest unknow. Czy możliwe że problem leży po stronie że w opcjach piszę monitor rodzajowy inny niż pvp. Czy ma ktoś może sterowniki do tego modelu ? lg flatron wide m228wa
hadzik1990
Forumowicz
Forumowicz
 
Posty: 4
Dołączenie: 20 Maj 2015, 00:26

Re: monitor LG WIDE Flatron m228WA

Postprzez hadzik1990 » 22 Maj 2015, 22:54

PostUA: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; Win64; x64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/43.0.2357.65 Safari/537.36


Czy jest możliwe że przez przejściówe nie czyta mi tego monitora jak należy mam go podłączonego na kablu d-sub a wejście do monitora jest na przejściówce DVI-I
hadzik1990
Forumowicz
Forumowicz
 
Posty: 4
Dołączenie: 20 Maj 2015, 00:26


Powróć do Sterowniki

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot], Google [Bot]

cron