TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

monitor mi miga

Wszystko co wiąże się ze sprzętem komputerowym.

monitor mi miga

Postprzez goral29 » 11 Lut 2005, 14:21

PostUA:

przeniosłem (przewiozłem) kompa w nowe miejsce i po podłaczaniu obraz na monitorze zaczął migac.

czestotliwosc odświeżania jes na 85- wyzej sie nie da. wie ktos jak to zwalczyc? mam monitor nec v720

z góry dziekuję.
goral29
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 11 Lut 2005, 14:16
Miejscowość: biała podlaska

Postprzez Janek@2 » 11 Lut 2005, 18:41

PostUA:

Czy monitor o cos uderzyl jak przewoziles kompa. Jezeli tak to monitor do naprawy lub kup nowy.
Awatar użytkownika
Janek@2
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 04 Lut 2005, 20:18
Miejscowość: Rybnik

Postprzez Technolo » 11 Lut 2005, 22:13

PostUA:

opisz forme tego mrygotania albo prześlij AVI-ka z nagranym migotaniem wtedy będzie można coś więcej stwierdzić ;)
nie próbuj robić czegoś lepiej jak jest dobrze bo będzie jeszcze gorzej ;)
Awatar użytkownika
Technolo
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 07 Lut 2005, 23:44

migotanie

Postprzez ARX » 21 Mar 2005, 11:34

PostUA:

Jeżeli masz czarny ekran i miga ci dioda tzn. że twoja karta dźwiękowa jest nie prawidłowo zainstalowana lub w ogóle zepsuta. Program wymaga sformatowania, jeżeli format nie pomoze udaj sie do serwisu.
Awatar użytkownika
ARX
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 21 Mar 2005, 11:19
Miejscowość: Gliwice

Powróć do Sprzęt komputerowy

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot], Google [Bot]