Tematy związane z telefonią komórkową.
28 Sie 2009, 06:15
witam-kupiłem niedawną używaną motorole k1 i nie moge dodać na komp bo nie mam dysku ;czy może ktoś pomóc'
28 Sie 2009, 10:17
Pytanie numer jeden: czy instalowałeś jakiekolwiek oprogramowanie do tego telefonu na tym komputerze, czy po prostu podłączyłeś i tyle
28 Sie 2009, 12:42
podłączyłem i tyle
28 Sie 2009, 12:57
Musisz zainstalować specjalne sterowniki do tego telefonu. Ściągniesz je z
tej strony, ale pamiętaj aby po zainstalowaniu (bez podłączenia telefonu podczas instalacji) uruchomić ponownie komputer.
28 Sie 2009, 13:52
nie moge z tej strony co podkreśliłeś wszystko jest po angielsku ,podaje e-meyl i chasło i nic
28 Sie 2009, 22:31
Musisz tam utworzyć konto, bo bez tego nie da rady. Być może wymagana jest aktywacja poprzez kliknięcie na link, który dostaniesz mailem.
29 Sie 2009, 12:47
tak zrobiłem ale pewnie coś po...... czy może jest jakas inna strona
29 Sie 2009, 23:27
Inna strona, proszę
click. Do obsługi USB musisz mieć conajmniej SP 2.
30 Sie 2009, 10:46
tak zrobiłem
kreator instalacji sterownika handsen menager
1-włacz telefon ,kabel USB
2-menu główne nawiguj przez [seting]-[connection]-[USB seting]
itd.w telefonie mam wyświetlone USB komunkacja gdy instaluje wybieram motorola k1 - krzr k1-MA-8870 to jest w tabeli
potem instalowanie sterowników mobile action
w czasie instalacji wyskakuje instalacja została przerwana HANDSET MANAGER nie może prawidłowo pracować bez sterownika -na dodatek ściągałem jakiś film i mósiałem złapać jakiegoś wirusa bo mi ciągle przerywa pewnie pw Goom player bo jak sie zbliżam do tego programu to mi blokuje mam ComboFix ale nie moge odłączyć aty wirusa bo pies mi nie znajduje
30 Sie 2009, 11:31
Napisz dokładniej w czym problem. Poza tym radzę jak najszybciej usunąć instalkę Combofix, jak i cały program z dysku, gdyż może wyrządzić szkody w systemie. Ten program stosuje się tylko w ostateczności. Zresetuj komputer i spróbuj zainstalować jeszcze raz.
30 Sie 2009, 12:41
pobrałem z tej strony co mi pisałeś utworzyła sie ikona na pulpicie wchodze jest pare pomniejszych ikonek z jakimiś napisami wchodze w tą gdzie pisze instal naciskam wyskakuje Trwa kopiowanie plików steropwnika .Nagle po części instalacji wyskakuje;KREATOR INSTALACJI STEROWNIKA HADSET MANAGER
1-prosze włączyć zasilanie telefonu
2-przejdż do menu główne nawigacji przea [SETING]-[CONNECTION]-[USB SETING] itd. za dużo by pisać nie moge zainstalować sterownika próbowałem z kablem i bez właczam kabel po odłączeniu po zamkieciu tego wszystkiego wyświetla znaleziono nowy sprzęt czekaj kreator prowadzi przeszukanie, instaluje, i jest oki motorola USB modem wciskam zakończ , sprzęt gotowy i nic nie moge wysłąć zdjęć w samsungu czy w syna sony erikson włączam kael i już a tu nic
30 Sie 2009, 16:09
Musisz włączyć w telefonie to o co cię proszą. Poza tym masz SP 2?
30 Sie 2009, 18:04
nie wiem co o jes ,próbowałem pobrać ze strony instalki.pl ale mam jakiś błą bo ciągle pokazuje mi tylko napis instalki.pl
30 Sie 2009, 18:34
Chodzi mi o Service Pack`a. Kliknij prawym przyciskiem myszy na Mój komputer

Właściwości, a w zakładce Ogólne pod wersją systemu jest wersja Service Pack`a.
30 Sie 2009, 19:30
jest dodatek serwice pack 2