TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
może to proste..., ale ja nie moge sobie z tym poradzić:komputer(XP) przy uruchomieniu wyświetla okienko z informacją, że jakiś program(albo aplikacja) została niecałkowicie usunięta-tak ja to przynajmniej rozumiem i odsyła do dodaj/usuń programy. Jak odnależć to o co mu chodzi, bo już różnych rzeczy próbowałam i ten komunikat doprowadza mnie do szału...
mac, czy t wszstkie poroblemy z kompem rozwiazujesz poprzez formatowanie dysku c??
kraska, sciagnij sobie jakis program do czyszczenia rejestru i sprobuj za jego pomoca usunac wpisy dotaczace tego programu, ktory jest przyczyna klopotow. Powinnas cos znalesc w dziale download instalki.pl.
Forum user: "Where can I download the Internet from? Do I need a bigger hard disk?" Answer: Download the Internet here
zimbardo
Postujący
Dołączenie: 27 Kwi 2005, 14:08
Miejscowość: Ktores z miast miedzy Renem, a Bugiem
ta tyle że ostatni zrzut systemu jest pewnie tuz poinstalacji offica:)
a co do tego formata najlepszy sposób zrobilem obraz dysku format wgrywam obra i po 20min system ze sterami i grami:)