Wszystko co wiąże się ze sprzętem komputerowym.
Wyślij odpowiedź

może to proste...?

25 Paź 2005, 18:52

może to proste..., ale ja nie moge sobie z tym poradzić:komputer(XP) przy uruchomieniu wyświetla okienko z informacją, że jakiś program(albo aplikacja) została niecałkowicie usunięta-tak ja to przynajmniej rozumiem i odsyła do dodaj/usuń programy. Jak odnależć to o co mu chodzi, bo już różnych rzeczy próbowałam i ten komunikat doprowadza mnie do szału...

26 Paź 2005, 18:13

format c:

26 Paź 2005, 19:11

mac, czy t wszstkie poroblemy z kompem rozwiazujesz poprzez formatowanie dysku c??

kraska, sciagnij sobie jakis program do czyszczenia rejestru i sprobuj za jego pomoca usunac wpisy dotaczace tego programu, ktory jest przyczyna klopotow. Powinnas cos znalesc w dziale download instalki.pl.

27 Paź 2005, 14:30

A jak zaden program nie naprawi błewdu to sprubuj jeszcze naprawić windowsa

27 Paź 2005, 14:52

Taa. A ja radzę Ci po prostu zrobić przywracanie systemu dostępnego w start -> programy -> akcesoria -> narzędzia systemowe -> przywracanie systemu. :wink:

27 Paź 2005, 21:16

ta tyle że ostatni zrzut systemu jest pewnie tuz poinstalacji offica:)
a co do tego formata najlepszy sposób zrobilem obraz dysku format wgrywam obra i po 20min system ze sterami i grami:)

28 Paź 2005, 20:54

Taa, a po co wykonywać prostą, krótką czynność przywracania systemu i utracić zaledwie Offica choć nie każdemu on jest potrzebny skoro można zrobić:
format c:
:) Jasne.

28 Paź 2005, 21:14

ale jakby to Hpest powiedziec backup systemu to tylko rejestr i ustawienia nie pliki po zrobiniu ego na 99% bedzie to samo

28 Paź 2005, 21:18

No tak 99%, ale zawsze jest ten 1% że sie uda :D

28 Paź 2005, 22:17

Mów za siebie Mac :) .
mac, czy t wszstkie poroblemy z kompem rozwiazujesz poprzez formatowanie dysku c??

A jaaak. :) ale przecież:
a co do tego formata najlepszy sposób zrobilem obraz dysku format wgrywam obra i po 20min system ze sterami i grami:)

lecz:
format c:
:)

29 Paź 2005, 14:27

no bo format i potemwgrywam obraz jest tez cos takiego jak naprawa systemu wymiana plików i tyle:)
Wyślij odpowiedź