TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

mp3...............nowy soft :P

Wszystko co wiąże się ze sprzętem komputerowym.

mp3...............nowy soft :P

Postprzez Yoo! » 13 Gru 2006, 22:35

PostUA:

Witam, mam problem z mp3, otóż nie jest juz na gwaracji to jest ten problem, ale chodzi mi o to, że wgrywam nagrania na mp3, ale jak włącze ją to mi pisze, że nie ma żadnych nagrań wgranych,niewiem co może być nie tak, próbowałem wgrywać inne nagrania i też nic, idzie może wgrać jakieś nowe oprogramowanie, albo coś takiego, z góry dzięki, pozdro

to jest taka mp3, (MP3/WMA BLUE SKY 128MB)
Image
Awatar użytkownika
Yoo!
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 28 Cze 2005, 08:53
Miejscowość: PL

mp3

Postprzez krzychu123411 » 27 Gru 2006, 11:54

PostUA:

Otoz mam takiego samego playerka(nabylem za 20zl z uwagi na to ze to chlam).Ale jesli moze ci ti pomoc to mi sie tak dzieje:jezeli go sformatuje tzn. jak go sformatujesz to wrzucasz mp3 a po odlaczeniu juz tych plikow nie ma.Zalacz go jeszcze raz do kompa i wrzuc ponownie jesli nie zadziala to popatrz w ustawieniach albo sprawdz stan pamieci.PS.do tych odtwarzaczy softa zmienic sie ponoc nie da :cry:
Awatar użytkownika
krzychu123411
Postujący
Postujący

Dołączenie: 18 Gru 2006, 13:56
Sprzęt: Ryzen 3600 GTX 1070

Powróć do Sprzęt komputerowy

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]